Mereu în priză, Fuego nu se dezice și vine la startul verii cu o premieră, o melodie nou-nouță, numai bună pentru serile răcoroase de vară.


”N-ai, n-ai” e titlul melodiei, a cărei lansare a avut loc la Antena 1, la ”Prietenii de la11”, acolo unde artistul a apărut alături de două dansatoare, într-o formă de zile mari.

Paul Surugiu-Fuego (41 ani) revine pe piața muzicală cu o piesă nouă, intitulată ”N-ai, n-ai”. Melodia e fresh, are un ritm alert, e antrenantă și poate fi oricând imnul verii, având un mesaj pozitiv, despre o poveste de dragoste care durează pentru totdeauna, cu toate cele aferente ei, certuri, împăcări, dragoste puternică. 

Paul Surugiu e într-o continuă schimbare. Nu doar stilul muzical e updatat, ci și imaginea sa din online, având de câteva zile un nou site, simplu, elegant, cu informații noi, poze spectaculoase din concerte și emisiuni, pleiada întreagă de premii și lucruri pe care poate nu le știai despre el.

„Am vrut să vin cu un sound nou, cu ritm și cu energie. Până la urmă, asta înseamnă vara și acesta sunt și eu, plin de energie, de voie bună și mult pozitivism, mai ales că anul acesta fac 25 de ani de când m-am lansat, în 1993, la Festivalul de la Mamaia. Sunt și douăzeci de ani de la primul mare succes – „Toată lumea dansează”, astfel că trebuia să vin cu ceva fresh! Sper să vă placă și să vă regăsiți în mesajul special!” spune Paul Surugiu-Fuego. 

loading...
Loading...