Paul Surugiu-Fuego (43 de ani) surprinde din nou, anunţând că îşi dă întâlnire cu fanii şi la radio. Artistul va prezenta zilnic, de la orele 19.00, începând de luni, 11 mai, la Naţional FM, emisiunea ”Gramofon!”, cu muzică de ieri şi de azi. Artistul este însă şi vedetă tv, el având propria emisiune, la TVR 2, intitulată ”Drag de România mea!”.


Fuego, pe care-l puteţi urmări în fiecare duminică, de la ora 15.00, şi la TVR 2, acolo unde realizează emisiunea de divertisment „Drag de România mea!”, ajunsă la cel de-al patrulea sezon, va prezenta la Naţional TV emisiunea de radio ”Gramofon”, un magazin interactiv cu numeroase surprize, cu invitaţi, interviuri captivante, lucruri interesante, poezie şi poveşti, cu fapte şi oameni pe care nu-i ştiai. Iată ce mărturiseşte Fuego, în exclusivitate, cu privire la noul său proiect: “Va fi ceva relaxat, o lume a calităţii, a liniştii, a vorbelor frumoase. Un loc din care să ai câte ceva de învăţat sau dacă nu, măcar să auzi o noutate sau să asculţi ceva ce poate nu ai auzit până azi. Diversitatea va fi, ca prin toate proiectele mele, cuvânt de bază, asta pentru că am şi poezie, am mai multe genuri muzicale, am rubrici diverse, lucruri diferite de spus, poveşti şi perioade diferite, de la muzica de altădată, la cea uşoară, melodioasă, până la muzica de azi, fără separatisme de vreun fel. Gramofonul meu va fi ca o trecere prin mai multe capitole, un loc în care toată lumea are loc, fără vreun fel de excepţie, primând desigur, aşa cum îmi place mie, calitatea. 

fuego_8_1.jpg

Prezintă emisiunea ”Drag de România mea!” (TVR 2)

Ajută cu bani vedetele sărace

M-a bucurat propunerea celor de Naţional FM şi mă responsabilizează să fac lucruri de calitate, ca şi la televiziune”. De asemenea, pentru cei care nu ştiu, pe lângă radio şi televiziune, Fuego pictează, cântă mai multe genuri muzicale, joacă şi teatru, dar şi scrie, având un editorial săptămânal în revista Taifasuri, al cărei director onorific este. Fuego vinde tablourile pe care le realizează, apoi banii obţinuţi îi donează vedetelor care se confruntă cu serioase probleme financiare, la pensie. Printre cei ajutaţi de artist se numără şi Cornel Constantiniu (75 de ani), bolnav de Parkinson. Fuego anunţă, cu acest prilej că spectacolul din 7 iunie a fost reprogramat pentru 10 octombrie, biletele deja cumpărate fiind valabile pentru acea dată.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: