Fuego a acceptat propunerea Televiziunii Române de a prezenta o nouă emisiune, care are drept subiect principal țara noastră și care va avea debutul în luna octombrie. Artistul s-a delcarat entuziasmat de noul proiect în care a fost cooptat și promite să pregătească momente care să ajungă la sufletele telespectatorilor.


Începând cu data de 7 octombrie, Paul Surugiu, pe numele lui de scenă Fuego, va prezenta emisiunea „Drag de România mea!”, care va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 15:00. Artistul va intra în casele telespectatorilor posturilor TVR 2, TVR Moldova, TVR HD și TVR Internațional și promite să se ridice la nivelul așteptărilor. De asemenea, cântărețul a anunțat că urmăritorii noului proiect îl vor putea observa într-o nouă ipostază. 

fuego_2.jpg

Fuego va fi gazda unei noi emisiuni la TVR 2
Foto Facebook

 

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe! Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit.

Asta pentru că într-adevăr, mi-e DRAG DE ROMÂNIA MEA! și de tot ce are și a avut ea mai bun. Sunt sigur că duminicile vor avea acum un alt parfum și vor reuși să vă impresioneze prin bucuria pe care am pus-o în realizarea acestui proiect măreț și ambițios! Eu sunt artistul simplu, care-a construit în anii aceștia, vreo 25 la număr, o carieră bazată pe onestitate. Și cu asta vin în fața voastră, arătându-vă România mea și toate motivele pentru care mi-e drag de ea!”, a declarat Paul Surugiu – Fuego.

 

 

Loading...