Noaptea dintre ani se anunță a fi una incendiară, plină de surprize și exclusivități la TVR 2. Oferta e bogată și vine cu ”Fuegovelion – Din colecția de Anul Nou”, un program plin de vedete, de muzică bună și multe surprize. Mari nume ale scenei românești vor intra în casele românilor, de la ora 23.30 până târziu în noapte, alături de Paul Surugiu Fuego!


Astfel, un moment special este cel alături de maestrul Florin Piersic, care va fi prezent în Revelionul lui Fuego și va transmite un mesaj românilor, va vorbi despre revelioanele de altădată, dar și despre ce-și mai dorește în prezent.

Un alt moment inedit este colaborarea dintre Fuego și Lora, care au realizat un duet modern, pe o piesă compusă de Șerban Cazan. Melodia va fi lansată în cadrul acestui program. De asemenea, Fuego lansează la trecerea în 2021 o nouă melodie, compusă de celebra Luminița Dobrescu!

Printre invitații din Fuegovelion se numără Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, care au găsit cel mai bun tratament împotriva Covidului.

Ionuț Dolănescu, Anna Lesko și Sofia Vicoveanca se numără printre invitații la Fuegovelion

Ionuț și Doinița Dolănescu îi poartă pe telespectatori în lumea cântecului popular oltenesc, iar Lora face show de zile mari. Elena Gheorghe propune muzica armănească, iar marii artiști Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc au momente muzicale de excepție.

ionut-doinita-dolanescu.jpg

doinita si ionut dolanescu la fuegovelion
Doinița și Ionuț Dolănescu se numără printre invitații la Fuegovelion
foto: TVR 2

 

Tinerii Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn îl vor sorcovi pe Fuego și vor aduce cântecele lor de succes. Speciale vor fi și momentele cu Marcel Pavel, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Marina Florea, Gabriel Dorobanțu, Raoul, , Laura Lavric, Nae Alexandru, Jean Paler, Alesis, Simona Florescu

„Dragii mei, hai la FUEGOVELION, de la 23.30, la TVR 2, un program de calitate, cu frumoasa muzică a românilor, pentru toate gusturile și vârstele, cu exclusivități și cu gânduri alese! Va fi un show special, strălucitor, cu frumusețe și petrecere de zile mari! Să știți că ce vreau pentru mine, vreau și pentru voi în noul an – o normalitate, libertate, mai multă sinceritate și omenie, sănătate și împăcare cu sine! La mulți ani!”, este mesajul lui Fuego.

 
 
Loading...