Paul Surugiu (39 de ani) alias Fuego a ţinut morţiş să se prezinte la patru ace, în faţa fanilor săi, în turnelul din ”Luna Cadourilor”, aşa că a bătut la uşa celebrei Doina Levintza, pentru câteva ţinute de excepţie.


Acum se poate mândri cu articole vestimentare scumpe, pe care le schimbă, pe rând, în cadrul aceluiaşi show. Credeaţi că numai Andreea Bălan vine cu valizele pline de haine la spectacole şi că, în decurs de două ore de show, poartă peste zece ţinute? Iată că şi Fuego ţine la etichetă şi are, în spatele scenei, pe umeraş, nu mai puţin de zece costumaţii, pe care le poartă în acest turneu, care a debutat pe 7 decembrie. Hainele cu broderii şi aplicaţii sunt lucrate cu migală, pe bani grei, la atelierele Doinei Levintza.

fuego

Contactată de reporterii Click!, celebrul designer a vorbit la superlativ despre colaborarea cu faimosul artist: „Costumele au fost făcute în timp, sunt de fapt mai mult de 10. Nu le-am făcut pe toate o dată şi am fost ajutată şi de o doamnă, care colaborează cu Fuego, dar şi de echipa mea, iar costurile au fost împărţite. Sunt foarte migăloase, şi îţi ia chiar şi trei săptămâni ca să faci un astfel de costum special. Pun foarte multă dragoste şi pasiune în realizarea lor, iar Fuego a fost mulţumit, de ceea ce a ieşit. Am folosit multe materiale speciale şi rezultatul este pe măsură. Aceste costume nu se găsesc de vânzare, eu lucrez cu artiştii şi, de obicei, fac exclusivităţi pentru concerte, filme şi piese de teatru. Însă, de multe ori, nu sunt rentabile”. De asemenea, şi decorurile din spectacolele lui Fuego sunt realizate tot mâna creatoarei de modă.

fuego

Fuego, interpretul piesei ”Împodobeşte, mamă, bradul!”, e mai mult decât încântat de rezultat: “Doina Levintza reprezintă, pentru mine, în momentul actual, felul în care arăt! Nimic nu trece de supervizarea sa şi credeţi-mă că-i onorant. Ea mi-a dat curaj să port culori, m-a ambiţionat şi a completat armonios arta mea. Cu ajutorul ei am învăţat că trebuie să îndrăznesc, să ies din zona de confort, să fiu spectaculos. Pentru turneul actual, a ales autentic. În exclusivitate a creat costumele, la care a lucrat două luni, şi decorul! Este mai mult decât o iarnă în imagini şi vă mărturisesc că e important să ştiu că sunt, după mulţi ani, unul dintre puţinii alături de care a acceptat să lucreze!”, ne-a declarat el. 

Andreea Bălan îşi face singurică hainele

Solista cu cel mai complex show din România își încântă fanii cu ținute culorate și îndrăznețe, care îi pun în evidență corpul. Numai că ea apelează arar la ajutorul unei croitorese, fiind propriul designer. Andreea Bălan a mărturisit că îi place să coasă pietricele și paiete pe sutiene și pe rochițele minuscule, în care cântă pe scenă, chiar dacă această muncă migăloasă îi răpește ore întregi.

andreea-balan.jpg

andreea-balan
foto: arhivă personală
 
 
Loading...