Vedetele autohtone se străduiesc să ţină pasul cu moda, aidoma celor de peste Ocean, care etalează, chiar şi la cumpărături, ţinute de mii de euro. Cătălin Botezatu este, de departe, cel mai elegant. Iată însă că nici Fuego nu se lasă mai prejos. El se mândreşte cu geanta şi cu eşarfa de fiţe, în valoare de 2.200 de euro.


Designerul Cătălin Botezatu (52 ani) şi solistul Paul Surugiu-Fuego (42 ani) ţin la etichetă, aşa că şifonierul lor este blindat cu haine şi cu accesorii de firmă. Cătălin Botezatu trece mai uşor peste zilele geroase de iarnă cu fularul marca Louis Vuitton, în valoare de 500 de euro, un preţ exorbitant pentru un bugetar, dar nu şi pentru vedetele de top, care merg pe principiul că obrazul subţire cu cheltuială se ţine. Iată că şi Fuego, care la debut nu avea bani nici de bilet de tramvai, a intrat în rândul vedetelor masculine care ţin la etichetă: ”Am fost un copil sărac. Uneori trăiam de pe o zi pe alta pentru că ai mei au muncit enorm să mă ţină la facultate. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori n-aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz. Era perioada în care nu aveam bani de tramvai şi mergeam pe jos cam şapte kilometri, de la Obor până în Drumul Taberei“, a spus Fuego pentru Antena Stars.

14_bote.jpg

Cătălin Botezatu are fular de 500 de euro, de la aceeaşi firmă

El a investit zeci de mii de euro în ţinutele de scenă, elegante, cu broderii şi catifea, şi  rămâne la fel de elegant şi când se stinge lumina reflectoarelor. Deunăzi, Fuego şi-a etalat geanta Louis Vuitton, în valoare de 2.000 de euro, dar şi eşarfa de la aceeaşi casă de modă, în valoare de 200 euro. 

14_fuegotot.jpg

Fuego are geantă de 2.000 de euro şi eşarfă de 200 de euro

Contactată de Click!, stilista Adina Buzatu ne-a declarat: ”Cătălin arată perfect, cu acest fular, însă la Fuego am o mică obiecţie. Poartă două piese de la aceeaşi casă de modă, ceea ce denotă o lipsă de imaginaţie. Aş recomanda purtarea accesoriilor de la designeri diferiţi, unele pot fi scumpe, iar altele, mai ieftine”.

Solistul are agenda plină. Prezintă emisiunea “Drag de România mea”, de la TVR 2, iar luna viitoare va pleca într-un turneu, care va  debuta la Iaşi, pe 13 martie, şi se va încheia pe 26 martie, la Braşov. El va susţine nu mai puţin de 14 concerte. 

Loading...