Liber şi în acte, după ce în urmă cu două săptămâni s-a parafat divorţul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu respiră uşurat. Fostul politician a plecat în vacanţă în Croaţia.


Fostul soţ al fotomodelului nu a plecat, însă, singur peste mări şi ţări. El le-a mărturisit amicilor de pe contul său de socializare că profită la maximum de vremea frumoasă în compania fiicei sale, Ioana, în vârstă de 13 ani . Fetiţa îi seamănă leit tatălui ei şi se pare că cei doi sunt foarte apropiaţi.

boureanu-fetita-banda.jpg

Ioana Boureanu, fiica lui Cristi Boureanu
Foto: Facebook

Pe vremea când fostul deputat era căsătorit cu Valentina Pelinel, Ioana şi fosta soţie petreceau foarte mult timp împreună. Acum, de când nu mai formează un cuplu cu fotomodelul, Cristi Boureanu i se popate dedica în totalitate adolescentei.

boureanu.jpg

Cristian Boureanu
Foto: Facebook

"Croaţia e superbă", a scris Boureanu pe Facebook şi a adăugat câteva fotografii grăitoare din vacanţă.

În timp ce fostul ei soţ se află în Croaţia, Valentina Pelinel a rămas în România. Blonda nu pierde nici ea timpul, ci şi-l ocupă cu antrenamentele la sala de fitness, unde a început un program intensiv pentru refacerea masei musculare.

valentina_pelinel.jpg

Valentina Pelinel
Foto: Facebook

Fostul fotomodel internaţional a suferit la finele anului trecut un accident  pe o pârtie din Italia în urma căruia şi-a rupt ligamentul afectat anterior de un alt incident similar. 

 
 
Loading...