Fără voia sa, Nelu Ploieşteanu s-a trezit implicat într-un scandal monstru. Soţia sa, Elena, l-a acuzat că are o relaţie extraconjugală de 12 ani şi că i-a luat amantei un apartament de 50.000 de euro. La izbucnirea scandalului, artistul nu era acasă, dar se pare că nici la amantă, cum a spus nevasta lui.


Jurnalista Mihaela Moise a povestit, în cadrul emisiunii Click! de la Prima TV, că Ploieşteanu a stat la una dintre cele patru fiice, lucru confirmat şi de fată, nicidecum la amantă, care nu există oricum. În plus, artistul a comunicat constat cu fetele lui, dar a preferat să se distanţeze de soţie pentru că s-a supărat pe comportamentul acesteia.

"A plecat la fiica lui, la care locuieşte de trei luni, lucru pe care l-a confirmat şi fiica lui. S-a supărat că la vârsta lui, soţia iese să facă scandalul ăsta în presă. Doamna Elena a fost plecată la un centru de recuperare cu băiatul, dar au venit înapoi pentru că e puţin răcit, are sistemul imunitar slăbit. Domnul Nelu l-a văzut pe băiat. Când vrea să se intereseze de băiat, le sună pe fete, comunică mult pe Whatsapp", a povestit jurnalista.

Elena Ploiesteanu.jpg

Elena Ploieşteanu a vrut să divorţeze de soţ
Foto: Arhiva Click

Momentan, muzicianul se află la mare, unde onorează un contract de trei luni, dar nu şi-a uitat nevasta. Ploieşteanu a recunoscut că nu are chef de despărţire şi i-a transmis soţiei că o iubeşte, deşi iniţial nu ar fi vrut să spună cuvintele: „Nu am încercat să vorbesc cu ea, nu ca o pedeapsă, să vadă şi ea cum e fără mine. Da, o iubesc.”

meme.jpg

Mihaela a încercat să îi împace pe cei doi
Captură Prima TV

Din platoul Click!, Mihaela i-a transmis şi ea un mesaj Elenei Ploieşteanu, care a promis că va urmări emisiunea de marţi seară: „Doamna Elena, aţi văzut că vă iubeşte, cum să nu o iubească, şi-a dedicat toată viaţa copiilor. «Dacă aveam banii ăştia, nu cumpăram eu fetelor mele, nu amantei?», mi-a spus domnul Nelu. Doamna nu mai are nicio treabă cu domnul Nelu. El a recunoscut că i-a fost infidel, dar nu la modul ăsta. Eu zic că doamna Elena o să îl ierte".

 
 
Loading...