Claudia Pătrăşcanu (42 de ani) îl mai învinge o dată în instanţă pe fostul soţ, Gabi Bădălău (33 de ani), în procesul de custodie al celor doi minori, Gabriel (7 ani) şi Nicolas (4 ani). Afaceristul a făcut, recent, o cerere în instanţă prin avocaţii săi, pentru a putea să plece cu copiii lui din ţară, în vacanţă. Instanţa de judecată a respins-o însă!


Gabi Bădălău se află în acest moment în vacanţă cu cei doi copii, pe care i-a luat de la domiciliul mamei lor din Agigea timp de două săptămâni, conform hotărârii instanţei judecătoreşti. 
Înainte de vacanţa cu cei mici, Gabi Bădălău a făcut o cerere prin care solicita în instanţă să fie lăsat să scoată copiii din ţară, după ce Claudia Pătrăşcanu s-a opus vehement în repetate rânduri acestui lucru. Luni, 12 iulie, cererea sa a fost respinsă de judecători, astfel încât fiul de milionar nu are voie să-şi ducă în vacanţe cei doi băieţi decât în România, ceea ce a şi făcut în aceste zile, când i-a luat la el pe băieţi şi i-a plimbat prin Bucureşti şi nu numai. 

2_benzi_lfffa_copii_copy.jpg

O nouă victorie pentru Claudia Pătrăşcanu în procesul de custodie

Afaceristul a postat pe contul de Instagram din vacanţa cu cei doi băieţi pe care o petrec împreună la munte, într-o vilă superbă.  În tot acest timp, Claudia Pătraşcanu a suspinat de dorul copiilor, pe care nu i-a văzut timp de două săptămâni. Mai mult, solista îl acuză pe fostul soţ că nici măcar nu-i lasă pe copii să vorbească la telefon cu mama lor în vacanţă. 
”Mi-e foarte dor de băieţi. Ei sunt învăţaţi să stea mereu cu mine, dormim împreună. Mi-au şi zis: mami, noi nu te lăsăm să dormi singură! Acum nu i-am mai văzut şi nici măcar auzit de două săptămâni. Nu ştiu de ce face aşa Gabi, eu mereu i-am lăsat pe copii să vorbească cu tatăl lor la telefon dacă asta doreau, chiar dacă stăteau la mine”, a declarat solista, cu lacrimi în ochi, la Antena Stars. 
Gabi Bădălău şi Claudia Pătraşcanu se luptă de doi ani prin tribunale pentru custodia celor doi copii ai lor, Nicholas şi Gabriel. 
 
 
Loading...