Una dintre cele mai frumoase fotomodele de pe plaiurile noastre natale, Gabi Szilagi (51 de ani), care a strălucit în lumina reflectoarelor mai bine de două decenii, s-a reprofilat, în urmă cu șapte ani, de când lucrează ca asistentă medicală pe Ambulanţă.


Prin urmare, aveţi mari şanse să vă treziţi cu ea la uşă, când vă confruntaţi cu probleme de sănătate. Munca este contracronometru, ea şi ”echipa ei de şoc”, cum îi place să spună, reuşind să salveze deja zeci de vieţi. Dacă în trecut era impecabil îmbrăcată, în haine scumpe, şi cu părul coafat după ultimele tendinţe, acum o vedem mai mult în salopeta de asistentă, cu pantaloni şi bocanci. În această perioadă. Gabi Szilagi lurează 12 ore pe zi și poartă costum special, pentru a se proteja împotriva noului coronavirus.

”Merg la suspecții de coronavirus,  alături de colegii mei"

55_2.jpg

Poartă combinezonul care îi poate salva viața

Și în această perioadă grea, când România se confruntă cu sute de cazuri de coronavirus, Gabi se află la datorie, în prima linie. Contactată de Click!, ea ne-a spus: ”Merg la suspecții de coronavirus,  alături de colegii mei, dar suntem bine protejați dacă respectăm cu strictețe regulile de igienă și de dezinfecție. E incomod și anevoios, dar le respectăm. Sunt bine. Lucrăm în ture de 12 ore! ”. Gabi a absolvit Liceul ”Tonitza”şi Facultatea de Psihologie experimentală.

gabi-szilaghi.jpg

Gabi Szilaghi
Gabi Szilaghi, în urmă cu aproape trei ani
Foto: Click!

Citește și

Cândva model de top, acum asistentă pe Ambulanță! Cine e vedeta

Iris Apfel, cel mai bătrân model din lume. La cei 97 de ani ai săi e colegă cu Gigi Hadid

Loading...