Gabriel Cotabiță și Alina, aleasa sa, au devenit o familie și în fața lui Dumnezeu, duminică, 9 octombrie, după ce în 29 septembrie au spus “Da” la Primăria Sectorului 1. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Mihai Vodă din București, iar nașii cuplului au fost Delia și Răzvan Munteanu.


Cotabiță a avut un costum de 2000 de euro, creat de Alexandru Ciucu, iar mireasa a strălucit la propriu și la figurat într-o rochie care a avut 3000 de cristale aplicate. Fericiți, mirii au trecut cu bine peste emoțiile simțite în lăcașul de cult și s-au destins la petrecerea dată în clubul Fratelli, care a primit o față nouă pentru cei 250 de invitați ai cuplului.

cotabita_alina.jpg

cotabita
Dansul mirilor a fost emoționant pentru invitați
Foto: captură video

andreea_esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca și unul dintre cei mai apropiați prieteni ai mirelui
foto: arhivă personală

cotabita1.jpg

gabriel cotabita nunta
Gabriel Cotabiță s-a distrat de minune
Foto: arhivă personală

 

După ce acum un an, Gabriel Cotabiță a fost la granița dintre viață și moarte și a stat în comă aproape o lună, artistul și-a recăpătat pofta de viață. La petrecerea de după cununie a fost întrt-o formă de zile mari, s-a întreținut cu prietenii și familia și a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze.

silvia.jpg

gabriel cotabita
Silvia Dumitrescu și nașa Delia
Foto: arhivă personală

 

Alături de artist și proaspăta sa soție au fost și persoane publice, precum Mugur Mihăescu, Silvia Dumitrescu, Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu, Antonia, Alex Velea, Mirabela Dauer, Adrian Năstase, Andreea Esca, Tudor Turcu (X Factor), Ianna Novac, Mihai Pocorschi, Radu Groza, dar și cei mai buni prieteni al lui Cotabiță, printre care și Sorinel Liviu, pe care cântărețul îl știe de mai bine de 20 de ani și cu care a colaborat în mai multe spectacole din zona Moldovei.  Prietenul artistului s-a pozat cu vedetele invitate și a arătat cât de bine s-a simțit toată lumea prezentă la petrecere.

corina_chiriac.jpg

corina chiriac
Corina Chiriac și bunul prieten al mirelui
Foto: arhivă personală

nastase.jpg

adrian nastase
Adrian Năstase nu a lipsit de la cheful de după nuntă
Foto: arhivă personală
 
 
Loading...