Îi face pe plac iubitei şi o duce la altar, aşa cum i-a promis. Gabriel Cotabiţă se pregăteşte de nuntă peste doar trei luni, cu femeia care nu s-a despărţit o clipă de el, când se afla pe patul de spital. Artistul mai are la activ o căsnicie, căreia i-a pus punct în urmă cu peste 20 de ani.


”Te iubesc, viaţă, te iubesc/Pentru toată frumuseţea ta/Pentru zilele voioase şi senine”, aşa sună versurile unei piese pe care Gabriel Cotabiţă (60 de ani) o interpreta în 1990. Nici nu bănuia câtă dreptate avea atunci şi prin ce evenimente urma să treacă, astfel încât să-şi preţuiască şi mai mult viaţa.

După cum ştie o ţară întreagă, în luna mai 2015, Cotabiţă a suferit un stop cardiorespirator în timp ce se afla într-o sală de sport. A fost în comă, a stat internat 69 de zile, şi este nevoit să poarte toată viaţa un defibrilator automat. În toată acea perioadă, în care până şi medicii îi dădeau şanse mici de supravieţuire, la căpătâiul său a stat şi s-a rugat neîncetat Alina, iubita lui, pe care Cotabiţă, în semn de mulţumire, a cerut-o de nevastă: ”A acceptat cererea mea în căsătorie, suntem logodiţi. Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine. Femeia aceasta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”, declara el, la începutul anului. 

Pe 9 octombrie, cu o lună înainte să împlinească 61 de ani, artistul va îmbrăca din nou ţinuta de ginerică. Chiar şi locul petrecerii este stabilit, Gabriel şi Alina invitându-şi deja prietenii să se distreze în cea mai importantă zi a vieţii lor la Clubul Fratelli, din Bucureşti, al fraţilor Liviu şi Mihai Popescu.  La chef sunt aşteptate în jur de 150 de persoane. 

Are trei fiice superbe, din prima căsnicie

Gabriel Cotabiţă este tatăl a trei fete. Aela, în vârstă de 35 de ani, şi gemenele Eliza şi Milena, de 28 de ani. Înalte, suple şi atrăgătoare, cele trei întorc privirile de fiecare dată când păşesc în oraş alături de tatăl lor. Fiica cea mare l-a făcut şi bunic pe Cotabiţă. Aela şi Marius Deak formează un cuplu din 2012 şi sunt căsătoriţi din august 2014. Cei doi au un băieţel, Tudor Alexandru, iar anul acesta familia lor se va mări din nou, căci Aela va deveni mămică în curând.

Ea este femeia cu care Gabi a fost însurat 19 ani

Artistul a mai fost căsătorit, timp de 19 ani, cu Ioana Nagy (58 ani), profesoară de limba italiană, cu care are cele trei fete. Au divorţat în 1997. Deşi a fost văzut la braţul mai multor domnişoare, nici una nu l-a convins pe cântăreţ să mai treacă pe la altar. Doar Alina, tânăra cu care se iubeşte de trei ani, a reuşit marea „performanţă”. După 20 de ani de libertate, Cotabiţă renunţă la burlăcie. 

 
 
Loading...