O altă vedetă se alătură listei celor care au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Este vorba despre Gabriel Coveșanu „Cove”, prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea”.


Gabriel Coveșeanu a anunțat că s-a infectat cu corovirus. Testul său a ieșit pozitiv chiar înainte de Crăciun, însă Cove a mărturisit că nu a avut simptome grave și că a stat izolat.
Prezentatorul de la Pro TV a intrat în direct în  cadrul emisiunii „Vorbește Lumea” și i-a povestit Adelei Popescu, colegei sale de platou, cum se simte și cum își petrece timpul în izolare. Cove a dezvăluit că s-a izolat de restul familiei sale încă de la primele bănuieli că ar putea avea COVID-19.

Cove, infectat cu coronavirus

„Pe scurt, povestea e următoarea. Înainte de Crăciun, pentru că o bună prietenă a simțit că aveam nasul ușor înfundat a zis nu ar fi bine să îți faci tu un test să vezi cum stai pentru că poate ai de gând de Crăciun să-ți vizitezi părinții, familia și așa mai departe.

Am făcut un test în urma căruia am ieșit pozitiv. Fix din momentul ăla m-am izolat de toată lumea. De mai bine de zece zile sunt în izolare. Partea bună în toată povestea asta este că din fericire nu am avut niciun simptom grav, exceptând acel nas înfundat care a ținut vreo două trei zile și o ușoară tuse seacă. În rest nu am avut nicio altă problemă, nu m-a durt nimic”, a povestit Cove.

 
 
Loading...