Gabriela Cristea (45 ani) este de nerecunoscut! A topit kilogramele și a ajuns să arate chiar mai bine ca înainte de cea de-a doua sarcină.


A reușit să slăbească vizibil cu ajutorul unei diete riguroase, iar după ce a postat pe Instagram o fotografie cu noua siluetă, fanii au complimentat-o și au felicitat-o pentru voința de care a dat dovadă. Până în toamna anului trecut, prezentatoarea tv a reușit deja să dea jos în jur de 15 kilograme, iar acum se poate lăuda că a scăpat de încă 5. Odată cu noul look, vedeta tv a revenit și la ținutele sexy, care îi pun în evidență trupul frumos.

gabi-2.jpg

2019. Așa arăta anul trecut, la nunta cu Tavi Clonda

Prezentatoarea emisiunii „Like a star”, de la Antena Stars, a dezvăluit rețeta-minune de slăbit: „Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1.000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere”.

gabi.jpg

gabriela cristea dupa ce a slabit 20 de kilograme
Gabriela Cristea a slăbit 20 de kilograme şi a reînceput să poarte rochii care îi pun în evidenţă silueta de fotomodel
Foto:Arhivă personală

Gabriela și solistul Tavi Clonda, cu care ea s-a căsătorit religios anul trecut, pe 24 august, au două fetițe, pe Iris, care în curând va împlini un anișor, și pe Victoria, care are 2 ani și jumătate. 

 

Loading...