Însărcinată în luna a şaptea, Gabriela Cristea a avut o reacţie nervoasă săptămâna trecută, după ce Guvernul Tudose a adoptat ordonanţa de urgenţă care prevede plafonarea indemnizaţiilor. Ca să o mai liniştească, Tavi Clonda şi-a dus soţia pe Litoral, unde a răsfăţat-o ca pe o regină.


Peste doar două luni, prezentatoarea emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D urmează să dea naştere primului său copil. Gabriela Cristea (42 de ani) şi soţul ei, Tavi Clonda (37 de ani), vor deveni părinţi de fetiţă aşa că pregătirile se desfăşoară cu mult entuziasm. Au construit o vilă super spaţioasă în care urmează să amenajeze camera micuţei lor, însă iată că bucuria le-a cam fost umbrită de noua lege a indemnizaţiei.

2-3-bd-foto-2.jpg

Soţul o curăţă de nisip la duș

 

Mai précis, Guvernul Tudose a adoptat, în şedinţa de vineri, ordonanţa de urgenţă care prevede plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului la 8.500 lei. Plafonul se aplică începând cu drepturile aferente lunii septembrie 2017. Aşadar, ca angajată a postului turcesc şi cu un salariu de 8.000 de euro, pe vechea lege, ar fi însemnat ca timp de doi ani Gabriela Cristea să încaseze suma de 6.800 de euro pentru îngrijirea copilului. Enorm de mult în comparaţie cu suma stabilită în prezent de guvern. Vestea a enervat-o la culme, aşa că a răbufnit pe Facebook.

2-3-bd-foto-3.jpg

A învăţat să gătească pentru nevasta însărcinată

 

”Domnu’ Prim Ministru, vă place când Simona Halep îşi plăteşte contribuţiile la Stat? Aaaa, Simona Halep, eu şi alte femei care muncim din greu suntem bune doar să cotizăm!?! Să vă fie ruşine pentru afirmaşiile şi legile discriminatorii. Ar trebui să învăţaţi că atunci când cereţi (cu japca), trebuie să şi returnaţi, aşa cum facem cu toţii”, a scris Gabriela Cristea pe Facebook. În perioada sarcinii, bruneta s-a mai confruntat cu o veste proastă după ce soţul ei şi band-ul care asigura muzica în emsiunea ”Te vreau lângă mine” au fost puşi pe tuşă. Soţul şomer a încercat să-i mai aline supărarea aşa că a dus-o pe Gabriela pe Litoral şi a răsfăţat-o cum a ştiut el mai bine.

2-3-bd-foto-4.jpg

O răsfaţă cu fructe pe plajă

 

A luat-o de mână şi a plimbat-o în valuri, a dat-o cu cremă şi bineînţeles i-a îndeplinit dorinţele culinare. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi în timp ce se pregăteau să plece de pe plajă. Înainte să ajungă la pensiunea la care s-au cazat, Tavi a ajutat-o pe Gabriela să scape de nisipul de pe picioare cu ajutorul duşului. Ba chiar a mângâiat-o, blând, pe spate. Aşadar, cântăreţul nu este doar soţul perfect. Ci va fi şi un tătic perfect, aşa că  Gabriela Cristea este o femeie norocoasă şi cu siguranţă va trece mai uşor peste supărarea provocată de micşorarea indemnizaţiei.

Tavi Clonda a fost dat afară cu scandal

Tavi Clonda (37 ani), solist al trupei la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, pe care vedeta a prezentat-o la postul turcilor, a fost dat afarăde la Kanal D, la finalul lunii iunie. Soțul Gabrielei Cristea a fost chemat de şefi la discuţii din cauza unor remarci nepotrivite, pe care le-a făcut într-o ediţie a emisiunii. Solistul a fost ironic cu oamenii din regie, încercând să transmită un mesaj de genul „unii cu munca, alţii cu banii”, iar asta nu le-a picat deloc bine angajaţilor din spatele camerelor de luat vederi. Gabriela a încercat să medieze situaţia tensionată dintre Tavi şi şefi, dar fără succes. Și vedeta va fi înlocuită din toamnă la emisiune, întrucât va deveni mămică. 

 

 

Loading...