Se iubesc la fel ca în prima zi şi se pregătesc de nuntă, în toamna care urmează! Asta nu i-a împiedicat, însă, pe simpaticii Gabriela Cristea (40 de ani) şi Tavi Clonda (35 de ani) să adopte... "feţe de carnaval".


Sunt de nedespărţit şi, mai nou, se pare că au dat în mintea copiilor! Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au mai mereu chef de glume şi nu ratează nici o ocazie să facă fotografii care mai de care mai amuzante.

De curând, Gabriela Cristea a publicat, pe contul personal de Facebook, o imagine în care cei doi amorezi sunt surprinşi cu două măşti sofisticate pe faţă.

"Paiaţe", acesta a fost comentariul prezentatoarei tv, în dreptul fotografiei cu pricina.

paiate_fete.jpg

gabriela cristea pasiune tavi clonda
Cei doi iubiţi par să se distreze pe cinste împreună
Foto: Arhivă personală

 

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au logodit anul trecut, la Veneţia. Gabriela urmează să îşi unească destinul cu mai tânărul ei iubit, după un divorţ cu scandal de Mircea Toader.

criste-si-toader-nunti.jpg

gabriela cristea pasiune tavi clonda
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Mircea Toader şi Mirela Constantin
Foto: Arhivă personală

 

După cinci ani de căsnicie şi un divorţ cu cântec, în prezent, Cristea şi Toader s-au gândit să-şi refacă destinele. Coincidenţă sau nu, cei doi şi-au programat amândoi nunta la toamnă, ea în octombrie, cu solistul Tavi Clonda, iar el în septembrie, cu solista Mirela Constantin (28 de ani). “Vreau o nuntă mare, elegantă, cu peste 150 de persoane, într-un local select. Naş îmi va fi Silviu Prigoană”, a mărturisit afaceristul pentru Click!

De cealaltă parte, Gabriela Cristea preferă o petrecere în aer liber.

Loading...