Gabriela Cristea (44 de ani), care revine de luni, 21 octombrie, la Antena Stars, cu o nouă emisiune, „Like a Star”, a anunţat, zilele trecute, pe Facebook, că se află în căutarea unei bone pentru fetiţele ei şi ale lui Tavi Clonda (40 de ani). Cei doi soţi ne-au oferit un scurt interviu de suflet, despre carieră şi familie, la avanpremiera filmului „Maleficent 2”.


Click! Am aflat că eşti în căutarea unei bone! Ce calităţi trebuie să aibă?

Gabriela Cristea: Vrem o femeie răbdătoare cu copiii şi părinţii. Să-i iubească. Copiii aleargă foarte mult şi trebuie să aibă condiţie fizică, deci nu trebuie să fie foarte bătrână pentru că trebuie să-i ia în braţe. Trebuie să ştii să alergi la propriu, altfel pierzi copiii. Să nu fumeze, să fie sănătoasă, să poate să ridice, pentru că sunt oameni care au probleme cu spatele. Copilul trebuie ridicat, aşezat, pus, schimbat, bătut pe spate...

Tavi Clonda: Să aibă energie pozitivă...

G. C.: Să fie ordonată şi organizată, sănătoasă din toate punctele de vedere. Cu analizele la zi. Să înţeleagă că educaţia o facem noi copilului şi indiferent de concepţiile pe care le are ea să ne respecte pe noi şi să respecte modul în care vrem să ne educăm copiii. 

Gabi, te întorci cu o emisiune nouă.

Este un reality-show despre oameni care vor să devină celebri. Şi vor să devină virali mai ales pe social media. Vorbim aici de Instagram şi de contentul pe care poate să-l conţină Instagramul. 

Tavi, tu ce mai faci?

Deocamdată mai stau pe acasă, îmi văd de proiectul de coveruri Tavi Clonda Band dar până găsim bonă mai stau eu pe acasă cu copiii. Pentru că cineva trebuie să facă şi lucrul acesta. 

G. C.: El lucrează în weekend şi eu lucrez în timpul săptămânii şi atunci putem să ne completăm. 

Ai început filmările pentru emisiune?

Am început, da. 

c213-2.jpg

Tavi poartă tricou cu toţi membrii familiei

Câţi ani au cele mici?

Victoria are 2 ani, iar Iris, cea mică, a împlinit deja şapte luni.

E un film pentru copii, ar fi trebuit să veniţi şi cu Victoria…

T. C.: Le am pe tricou, dar cea mare e prea mică şi nu ar avea răbdare să stea pe scaun la cinema, ca să vadă un film sau un desen animat. Se va ridica la un moment dat şi va deranja pe toată lumea.

G.C.: Încă şase, şapte luni şi probabil că Victoria va avea răbdare. După 3 ani o să o aducem la cinema. 

Gabi, arăţi din ce în ce mai bine, care e secretul?

T.C.: Mulţumeşte-mi mie... (râde)

G.C.: Mulţumită soţului şi copiilor care mă ţin în priză!

Tavi, vei avea concerte de Revelion?

Sigur, am avut chiar astăzi discuţii pentru două recitaluri. Dar aş vrea să cânt pe lângă casă, ca să fie cât mai comod.

 

Citeşte şi:

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune. Ce emisiune va prezenta

Ce problemă au avut Gabriela Cristea și Tavi Clonda înainte de a-și creștina fiica. Primele imagini de la eveniment

 
 
Loading...