Motiv dublu de petrecere în familia Gabrielei Cristea, care va îmbrăca în curând rochia de mireasă şi îşi va creştina fetiţa. Vedeta tv s-a cununat civil cu Tavi Clonda în urmă cu patru ani, iar de atunci a devenit de două ori mamă, lăsând nunta în plan secund. Dar, iată că a venit momentul să-şi invite apropiaţii şi prietenii la un eveniment grandios pe care îl pregăteşte pentru sfârşitul verii, aşa că a făcut toate demersurile pentru a se asigura că va avea cei mai buni părinţi spirituali.


Gabriela Cristea este o femeie împlinită. A devenită mămică pentru a doua oară la mijlocul lui martie, iar la finele verii va îmbrăca rochia de mireasă.  recent, prezentatoarea tv povestea despre ziua în care ea și Tavi Clonda își vor jura credință în fața lui Dumnezeu că vor avea alături de ei maximum 20 de persoane şi naşii Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu. Cei doi sunt şi păriţii spirituali ai micuţei Victoria, primul copil al vedetei.

cristea.jpg

gabriela cristea tavi clonda copii ok! magazine
Cei doi sunt părinţii a două fetiţe
foto: Sever Gheorghe

"Şi pentru că tot au scris unii că ne despărţim, eu vă anunţ că ne vom căsători. Deşi suntem căsătoriţi civil, nu am apucat să facem şi cununia religioasă, dar vara asta vom găsi timp pentru că ne dorim de mult şi vom face şi botezul celei mici, Thea Iris Elena", anunţa Tavi Clonda.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, în vizită la naşi

Şi cum pregătirile sunt în toi din peisaj nu puteau să lipsească naşii. Mirii au mers acasă la Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu pentru a le propune oficial să le devină părinţi spirituali. 

gabriela_cristea_si_tavi_clonda.jpg

gabrieala cristea si tavi clonda acasa la nasi
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, acasă la naşii lor Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu
foto: captură video Instagram

"Am venit să vă cerem de naşi şi la copii, şi la noi. Am făcut coaste la cuptor în vas roman, cu fructe şi ceapă. Totul e îmbătat cu bere neagră", a explicat Gabriela Cristea în timp ce îşi servea naşii cu bucatele pregătite de ea.

Cum era de aşteptat Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu nu s-au lăsat prea mult rugaţi de fini şi au acceptat să devină naşi "all inclusive", aşa cum le place chiar lor să spună. 

La cununia religioasă a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda vor participa însă doar 20 de persoane, iar Victoria va fi domnişoară de onoare.   

 

Citeşte şi:

 

FOTO Cât de mult seamănă fetițele Gabrielei Cristea! Fanii le-au confundat

Cum se înțelege fiica Gabrielei Cristea cu sora ei mai mică

 

 

 

 

 

 

 

Loading...