Gabriela Firea aniversează 10 ani de căsătorie cu soţul său, Florentin Pandele, motiv pentru care a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini din familie, dintre care una chiar din ziua în care a fost mireasă.


Fostul primar al Capitalei a publicat în mediul online două fotografii alături de soțul ei, însoțite de mesajul: „10 ani de la nunta noastră. A mai trecut un an prin noi, a fost și soare-au fost și ploi, dar important este c-ai stat cu mine.” Prima fotografie îi înfățișează pe cei doi la nunta lor, iar a doua alături de copii.

Gabriela Firea, 10 ani de căsnicie cu Florentin Pandele

Gabi Firea și Florentin Pandele au împreună doi băieți – David Petru născut în 2012 și Zian Mihail născut în 2015. Însă Gabriela mai are un fiu din prima căsnicie plus un fiu vitreg. Gabriela Vrânceanu s-a căsătorit în 1993 cu Răsvan Firea de la care are un băiat, Tudor Ștefan, născut în 1995. După decesul lui Răsvan Firea, fosta jurnalistă a mai dat o șansă dragostei și s-a recăsătorit cu primarul din Voluntari.

Florentin Pandele a cerut-o în căsătorie pe Gabi Firea după doar trei săptămâni de relaţie. „Pe Gabi am cunoscut-o fiind invitat la câteva emisiuni la Antena 3. Ea a venit la înmormântarea tatălui meu, eu am fost la Răsvan.

Am invitat-o să vizităm catedrala din Voluntari, mi-a spus că are rău de înălţime. Până la urmă a venit. Pe catedrală mi-a spus că s-a întâmplat ceva cu ea. Am ţinut-o de mână şi i-am dat curaj. În acel moment s-a deschis o mică portiţă în relaţia noastră. Apoi am început să-i trimit mai multe sms-uri. Iniţial nu mi-a răspuns la ele, dar am fost insistent", declara Florentin Pandele la Antena1.

 
 
Loading...