Gabriela Firea și partenerul ei, Florentin Pandele, profită din plin de timpul frumos de afară pentru a se relaxa în concediu. Cei doi au ales litoralul drept destinație turistică, publicând mai multe imagini de la plajă în mediul virtual.


Deși par să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, atunci când sunt singuri, în vacanță, cei doi parcă se întrec în gesturi romantice. Chiar dacă au plecat în concediu și cu copiii, aceștia găsesc și momente în care se află singuri, în tandrețuri, în timp ce cei mici se joacă.

Gabriela Firea și Florentin Pandele, în vacanță cu copiii

Totuși, nu se dau în lături nici de la joaca cu copiii, mergând cu ei în apă sau agrenându-se în activități cu ei pe plajă. Astfel, au reușit să jongleze bine cu rolurile de părinți și cele de soți. 

Pentru această vacanță, Gabriela Firea a ales să se îmbrace cât mai lejer, apărând în câteva imagini într-o rochie vaporoasă de culoare albastră, accesorizată cu o centură în talie.

 • Florentin Pandele și băieții
  foto: Facebook
 • Gabriela Firea și cei doi băieți
  foto: Facebook
 • Gabriela Firea și Florentin Pandele
  foto: Facebook
 • Gabriela Firea și Florentin Pandele
  foto: Facebook
 • Gabriela Firea, Florentin Pandele și copiii
  foto: Facebook
 • Gabriela Firea, la malul mării
  foto: Facebook
1/6

Gabriela Firea se află la cel de-al doilea mariaj, alături de Florin Pandele, primarul orașului Voluntari, cu care s-a căsătorit în septembrie 2010, la aproape un an de zile după decesul primul ei soț, Răsvan Firea, alături de care avusese o căsnicie de 17 ani.

Din prima să căsătorie cea cu Răsvan Firea, această are un fiu, Tudor Ștefan, în vârstă de 25 de ani, iar din cel de-al doilea mariaj, alături de Florin Pandele, Gabriela Firea mai are încă doi băieți, David Petru, în vârstă de 8 ani și mezinul familiei, Zian-Mihail, în vârstă de cinci ani.

 
 
Loading...