Soția lui Dani Oțil (41 ani), Gabriela Prisăcariu (29 ani), a făcut primele declarații din maternitate. Ea a născut vineri, 10 septembrie, prin cezariană, iar luni și-a dus bebelușul acasă.


„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este plecat la ultimul control, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory. Ea a mai spus că a născut vineri seara. ”Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 și jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a mai spus proaspăta mămică.

bebelus-gabriela-otil.png

Gabriela Oțil, prima poză cu bebelușul
foto: Instagram

Gabriela a născut la o maternitate privată din Capitală și le-a mulțumit medicilor pentru grijă. Soția lui Dani Oțil a publicat și câteva imagini adorabile, cu micuțul, însă i-a acoperit chipul. Gabriela nu s-a fotografiat fardată, ca alte vedete, ci dimpotrivă! „Nu am poza aia din maternitate, machiată și coafată… dar am poza asta?”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginii cu bebelușul la pieptul ei.

dani-otil-copil.jpg

Bebelușul a fost externat luni
foto: Instagram

Dani și Gabriela Oțil și-au dus luni fiul acasă

Emoții mari pentru Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil! Manechinul și micuțul ''Cârcel'', așa cum carismaticul tătic l-a botezat pe cel mic, au fost externați luni după-amiază. Prezentatorul Antenei 1 a postat pe pagina personală de socializare un filmuleț din mașina cu care l-a adus pe micuț acasă. “Prima oară în scoică. Dacă plângi și nu îți place în mașină, voi folosi acest filmuleț împotriva ta atunci când vei intra prima oară pe circuit cu o mașină și o să vrei să mergi cu 200 kilometri la oră. Bă, la trei la oră să nu cumva să plângem, bine, eu”, a spus acesta pe pagina sa personală de socializare.

dani-otil1.jpg

Dani, un tătic emoționat
foto: Instagram

 
 
 
Loading...