Din cauza scandalului, familia Ilenei Ciuculete va face pomana separat şi anul acesta. Cei doi băieţi ai ei, la Craiova, iar Cornel Galeş, la cimitirul Străuleşti, acolo unde a fost îngropată cântăreaţa. Văduvul s-a pregătit pentru parastas cu mâncare de post şi toate hainele necesare, inclusiv lenjerie intimă.


Anul trecut, pe 8 martie, Ileana Ciuculete s-a simţit rău şi a mers la spital unde a decedat după câteva zile, mai precis pe 14 martie. Sâmbăta aceasta, familia îi pregăteşte celebrei soliste de muzică populară parastasul de un an, la Cimitirul Străuleşti, acolo unde a fost îngropată. Cornel Galeş a stabilit de acum o lună împreună cu duhovnicul său şi cu naşa de cununie cum va decurge totul.

5-act-2-2col.jpg

Ileana Ciuculete a decedat la 64 de ani de ciroză galopantă

”M-am pregătit din timp pentru că nu e atât de uşor. Pomana se va face cu mâncare de post, la care vor lua parte o sută de persoane. Anumite lucruri mai dificile le fac cu o firmă de catering, iar la cele mai importante am ajutor din partea naşei. Ciorba de ştevie o va face ea şi va exista o formă de împărţire completă. La pomenirea de un an, se obinuieşte să dai de pomană haine şi chiar mobilier. Am ales să-i dau totul chiar doamnei care a fost cu ea în spital. Va primi de la lenjerie intimă până la lenjerie de pat. Mă voi implica în ceea ce priveşte achiziţionarea hainelor, dar nu în totalitate. Voi ţine cont şi de ce vrea doamna să poarte, că, spre exemplu, Zânica nu suporta furoul. Eu mi-am făcut o listă”, a declarat Cornel Galeş pentru Click!

5-act-3-2col.jpg

100 de persoane sunt aşteptate la pomana de sâmbătă

Iată că şi de data aceasta se vor face două pomeni. Din cauza scandalului pe avere, fiii Ilenei, Mugurel şi Cristi, vor face separat parastasul. Băieţii se organizează la Craiova, împreună cu soţiile, unchiul lor Aurel şi mama regretatei soliste care nu şi-a revenit  nici acum după marea suferinţă. 

Loading...