Vă era dor de Mugur Mihăescu (52 de ani), celebrul umorist din trupa ”Vacanţa mare”? Actorul, care interpretează inconfundabil personajele ”Leana” şi ”Garcea”, a luat o pauză de la scenă şi de la tv, pe perioada verii, pentru a-şi încărca bateriile.


Recent, el şi-a postat pe conturile sociale câteva fotografii din pauza unui meci de golf, sport pe care îl practică vara în România, iar iarna în America. Are alături, în cadru, atât crosa de golf, cât şi sticla cu şampanie. Ca dovadă că este pasionat de această disciplină sportivă, Mugur a scos din buzunar sume mari, în urmă cu câţiva ani, pentru a lua lecţii de la sportivii de performanţă din Anglia, aşa că, pe teren, este deja un adversar de temut.

 

”Garcea” nu duce însă lipsă de bani, câştigând  bine şi ca om de afaceri, barurile lui din Centrul Vechi fiind acum pline de clienţii care vor să se răcorească pe caniculă cu o halbă de bere rece. În timp ce simpaticul artist îmbină utilul cu plăcutul, Radu Pietreanu susţine singur spectacole, în cluburi, dar are şi o afacere cu producţii video umoristice pe Internet. Iar Florin Petrescu sau ”Axinte”, celălalt coleg al lor, se descurcă de minune pe Litoral, ca organizator de evenimente. 

 
 
Loading...