Se pare că unele drame din showbizul românesc nu sunt menite să dureze, iar acesta a fost și cazul Biancăi și al noului ei iubit, milionarul Tristan Tate. Deși în presă s-a tot speculat că cei doi și-ar fi spus „Adio” definitiv, iată că Bianca și Tristan și-au găsit din nou drumul unul în brațele celuilalt. Cei doi au fost surprinși de unul dintre prietenii lor, în timp ce se sărutau pasional.


Deși Tristan Tate făcea, în urmă cu doar câteva ore, niște declarații care probabil au supărat-o pe iubita lui la momentul respectiv, acum cei doi privesc în urmă cu amuzament. Deși informațiile cu privire la despărțirea dintre cei doi au făcut repede înconjurul presei românești, se pare că Bianca și Tristan nu au putut să stea foarte mult timp departe unul de celălalt. Aceștia au fost discreți cu privire la marea împăcare, însă prietenii au fost cei care i-au dat de gol. 

bianca_si_tristan_gratar.jpg

Bianca și Tristan, mâncând împreună, alături de prieteni
Foto: Captură Video Instagram

Bianca și Tristan s-au văzut în cadrul unei întâlniri relaxate cu mai mulți prieteni, au făcut grătar, au mâncat și s-au simțit foarte bine, asta după ce au stat despărțiți și nu și-au vorbit timp de o zi, așa cum a susținut Tristan Tate, pentru Antena Stars. „Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, declara Tristan Tate, pentru emisiunea „Star Magazin”, în urmă doar câteva ore.

bianca_si_tristan_sarut.jpg

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, sărut pasional după prima ceartă
Foto: Captură Video Instagram

Totuși, cei doi au lăsat deoparte micile incoveniențe care au dus la ceartă și au uitat repede că nu și-au vorbit o perioadă, în momentul în care au avut parte de un sărut pasional, în văzul tuturor prietenilor lor. Aceștia din urmă nu au stat degeaba, ci au imortalizat repede momentul, pentru ca și prietenii lor virtuali să fie la curent cu noile schimbări. 

 

 

 

 

 
 
Loading...