Ziua ei de naştere o prinde în plin ”şantier” pe Valentina Pelinel. Viitoarea doamnă Borcea se pregăteşte să schimbe mocheta, faianţa şi parchetul zilele acestea şi vrea să se mute cât mai rapid în casa din Pipera, alături de copilul ei, Cristian Milan, dar şi de bona acestuia.


Din 2007, Valentina Pelinel (35 de ani) este proprietara cu acte a unui apartament cochet în valoare de 1 milion de euro, situat în New York. Peste puţin timp, ea îşi va mai adăuga pe lista de averi şi vila de 500.000 de euro situată în Pipera, de la iubitul Cristi Borcea (46 de ani). Locuinţa se află deocamdată pe numele fostei neveste, Alina Vidican (32 de ani), însă nu va mai dura mult până când în acte se va regăsi numele viitoarei doamne Borcea, adică Valentina Pelinel.

peli-892112331232130215.jpg

pelinel, vila, pipera, mobila, mutat, alina, america
Valentina se va muta împreună cu fiul ei și al lui Borcea, Cristian Milan, în vila din Pipera a fostului dinamovist

Blondina şi-a dus o parte din lucruri în noua casă şi urmează să se mute cu totul după ce o renovează aşa cum îşi doreşte. Se ştie că este pricepută la decorat şi mobilat, pentru că interiorul apartamentului din America, dar şi al casei în care a stat cu fostul soţ, Cristi Boureanu, sunt ”opera” ei.

peli-2-89511515.jpg

pelinel, vila, pipera, mobila, mutat, alina, america
Valentina a fost surprinsă luni la cumpărături

peli-3-89502151.jpg

pelinel, vila, pipera, mobila, mutat, alina, america
Iubita lui Borcea a comandat mochete și covoare noi

Luni, Valentina a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-un magazin de covoare şi decoraţiuni, în care şi-a comandat materialele pentru casă, iar marţi produsele au ajuns la destinaţie. Nu în cartierul Persepolis, unde plătea chirie de 3.000 de euro, ci în cartierul milionarilor - Pipera.  Fotoreporterii Click! au surprins maşina de la firma respectivă la poarta vilei lui Borcea şi trei muncitori care se ”luptau” să bage în curte un sul de mochetă lung de vreo zece metri, dar şi vreo 50 de pachete care conţineau plăci de faianţă şi parchet. Aşadar, dormitorul, sufrageria şi baia se vor transforma într-un mic şantier, însă mutarea definitivă se va face cu siguranţă până de Ziua Îndrăgostiţilor, de Sfântul Valentin.

casa-95615451515.jpg

pelinel, vila, pipera, mobila, mutat, alina, america
Ieri, la vilă începuseră pregătirile. Produsele comandate de noua stăpână au fost livrate la adresă

”Vali nu se va muta aşa repede cum credea, pentru că îşi doreşte să facă modificări. Probabil astăzi, când împlineşte 36 de ani, va face o mică petrecere acolo, cu câteva prietene de suflet. Cert este că mai mult de două luni nu va mai sta în apartamentul închiriat”, au explicat pentru Click! apropiaţi de-ai Valentinei. 

 

Alina, din Pipera direct în America

alina-8945151512151.jpg

pelinel, vila, pipera, mobila, mutat, alina, america
Alina se va stabili în SUA

În vila din Pipera a locuit, pe vremea când era o soţie fericită, şi Alina Borcea. A doua soţie a dinamovistului a plecat însă la începutul primăverii în America, la Miami, ca să se liniştească după scandalul cu Valentina Pelinel şi să ia o decizie în privinţa divorţului. De atunci, a mai trecut doar sporadic pe acasă, mai ales că decizia luată a fost să se separe cu acte de Cristi Borcea, care i-a fost soţ doar cinci ani. Cei doi au împreună doi copii, care vor rămâne în grija mamei. Conform apropiaţilor familiei, Alina Borcea se va muta definitiv în America.

 
 
Loading...