Geanina de la Insula iubirii și Costas au devenit părinții unui băiețel. Deși pe insulă ambii parteneri s-au înșelat reciproc și și-au vorbit foarte urât, iată că, pentru ei, iubirea a fost mai importantă și a învins. Așa că, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și acum au devenit părinți, semn că relația lor este mai puternică ca niciodată.


Geanina și Costas de la Insula Iubirii au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. Cei doi foști concurenți s-au bucurat că familia lor este întregită acum și au publicat o imagine emoționantă cu bebelușul. 

geanina-de-la-insula-iubirii-a-nascut.jpg

Geanina de la Insula Iubirii a născut
Foto Instagram

Parcursul celor doi soți pe Insula Iubirii

Costas a rezistat doar câteva zile până a căzut în ispita întinsă de Nicoleta. Deși au avut un parcurs plin de tensiuni și de replici acide, Costas și Geanina au găsit modalitatea de a rămâne împreună. «Gecuța Căluța», așa cum îi plăcea lui Costas să-și alinte iubita, este acum gravidă. Chiar dacă simțea lipsa ei pe timpul filmărilor de pe insulă, Costas a început o relație cu ispita Nicoleta, cu care și-ar fi dorit să continue și în România. «Ce faci, fă, Gecuțo?», așa îi plăcea să o strige pe iubita care urma să devină mama copilului lui, și iată că, cu toate reproșurile și jignirile pe care i le-a adus, Genina l-a iertat. 

Cei doi au plecat separați de pe insulă, însă, la întoarcerea în România, amândoi au găsit calea de a ajunge la un numitor comun și modalitatea prin care și-au iertat unul celuilalt greșelile nenumărate. 

 
 
Loading...