Toată lumea a fost cu ochii pe episodul de joi seara din “Ferma: orăşeni versus săteni”, de la PRO TV, când s-au duelat doi prieteni: George Piştereanu şi Andrei Stoica.


Aşa cum era de aşteptat Piştereanu a ieşit din reality-show. Cunoscut şi ca Tibor din “Vlad”, actorul ne-a povestit că a ieşit cu 10 kilograme în minus, dar mai bogat cu câteva prietenii, căci fraţii Stoica şi Anna Lesko i-au rămas aproape de inimă. 

2-2col_copy.jpg

Elena Chiriac i-a trimis la duel pe George şi Andrei

“S-a mai dus un proiect, o experienţă frumoasă alături de nişte caractere foarte puternice şi bine alese. Singurul lucru pe care l-am descoperit în această competiţie şi practic mi-a făcut şederea mai plăcută a fost prietenia cu fraţii Stoica în care am descoperit nişte bărbaţi adevăraţi pe care îi respect şi îi stimez şi cu care aş merge la orice luptă oricând. Nu pot să nu amintesc de momentele frumoase cu Anna Lesko şi glumele care au făcut mai frumoasă competiţia. Da, am fost şi acid (şi poate o să mai fiu) aşa sunt eu când mă deranjează ceva, dar nu cred că se aştepta cineva la perfecţiune din partea mea. Te pup, Anuakis. Nu pot să spun că acest concurs m-a schimbat sau m-a transformat, mai degrabă cred că toate greutăţile vieţii de până la Fermă m-au pregătit pentru această perioadă. Există o sărbătoare la makedoni şi cred că şi în alte culturi unde este o zi în care să îţi ceri scuze pentru greşelile de peste an, aşa şi eu îmi cer scuze dacă v-am supărat cu ceva, să mă iertaţi că eu m-am cam distrat”, a spus George, după ce episodul eliminării sale a fost difuzat la PRO TV.  

3-2col_copy.jpg

Pişti şi Anna Lesko s-au împrietenit cam tare în „Fermă”
Foto: Pro tv

“Am slăbit 10 kilograme, nu am mai făcut sală. Cu Anna am fost legat şi a trebuit să convieţuim, să râdem în loc să plângem, să nu ne supărăm. Nu mi s-a părut greu în Fermă, eu lucrez de la 12 ani şi nu mi s-a părut greu. Am ieşit şi din «Vlad», unde am avut mai multe scene tari. Dar una destul de interesantă, a fost când Anda Sirbei interpreta Iuliei «m-a lovit» în cap şi ea nu voia să dea tare cu un coş de gunoi ca să nu mă lovească. Eu îi spuneam să dea tare, ea dădea încet, dar până la urmă ne-am calibrat”, ne-a mărturisit George

Piştereanu (31 de ani) care are în continuare proiecte, dar nu vrea să vorbească despre ele din superstiţie.

4-2col_copy.jpg

Pişti şi Anna Lesko s-au împrietenit cam tare în „Fermă”
Foto: Pro tv

Andrei Stoica şi-a scos soţia la masă

În schimb, Andrei Stoica (33 de ani) a rămas în “Fermă” şi-l vedem în continuare la PRO TV. 
Dar ţinând cont că filmările s-au terminat din luna septembrie, fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute la o terasă din zona Ateneului, cu soţia sa şi un prieten. 

5-andrei_copy.jpg

Andrei şi Andra au luat masa cu un amic
Foto: BLITZ

Se vede că i-a fost dor de familie, pentru că Andrei este foarte afectuos şi atent cu Andra, o conduce de mână la maşină, apoi se urcă şi el. 

6-andrei_copy.jpg

Cei doi se ţin de mână şi după 14 ani de relaţie
Foto: Blitz

Cei doi au trei copii: băieţii Albert şi Alex, în vârstă de 6, respectiv 4 ani şi micuţa Eva Maria de 11 luni, dar cu toate acestea nu sunt căsătoriţi cu acte.

 

7-andrei_copy.jpg

Luptătorul K1 conduce un Range Rover nou-nouţ
Foto: Blitz

În vară, când au botezat-o pe fetiţă voiau să facă şi nunta, dar din cauza pandemiei au decis să o amâne pentru anul viitor.

 

Citește și: 

INTERVIU Ucis în "Vlad", George Piștereanu și-a făcut fanii să plângă. "Toți au fost șocați, nu mă așteptam la atâtea mesaje"

George Piștereanu, flirt cu Lesko la "Fermă", scene de amor cu Victoria Răileanu, în "Vlad"

 
 
Loading...