Imagini impresionante de la locul unde a murit Răzvan Ciobanu. Fostul iubit al designerului a pus o cruce din lemn cu numele celui care i-a fost partener de viață mai mulți ani și aprins o lumânare.


Totul a fost făcut într-o mare discreție, la scurt timp după ce mașina cu care s-a răsturnat Răzvan Ciobanu a fost luată de anchetatori pentru expertiza care va stabili cauzele accidentului. “Fostul prieten al lui Răzvan a fost la locul accindentului să îi pună o cruce din lemn cu numele lui. Este șocat și nu reușește să-și revină după cele întâmplate”, a declarat Vica Blochina în exclusivitate pentru Click!

cruce_razvan_ciobanu.jpg

cruce din lemn la locul unde a murit razvan ciobanu
Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a dus o cruce din lemn la locul unde designerul și-a pierdut viața
foto: Click!

Răzvan Ciobanu se despărțise în urmă cu aproape un an de iubitul său, medic în sistemul privat din București. ”Divorțul” a fost unul cu scandal și a ținut mult timp prima pagină a ziarelor din pricina detaliilor violente. Cei doi se împăcaseră însă în ultima vreme și hotărâseră să păstreze o relație de prietenie.

Părinții lui Răzvan Ciobanu au ajuns marți la Morga din Constanța

Părinții lui Răzvan Ciobanu au ajuns marți dimineață la Morga din Constanța, pentru a vedea trupul fiului lor. Cei doi nu primiseră încă niciun fel de informații de la anchetatori și așteptau rezultatul necropsiei pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu adevărat cu fiul lor.

Din primele declarații ale anchetatorilor, mașina condusă de Răzvan Ciobanu rula cu viteză mare, iar la intrarea în localitatea Săcele, dinspre Năvodari, a părăsit carosabilul, a mai înaintat aproximativ 700 de metri și s-a lovit de câțiva copaci. Designerul nu purta centură și a fost proiectat afară din mașină, trupul său fiind gasit de paznicul unei ferme, care a și alertat autoritățile.

 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Mașina condusă de Răzvan Ciobanu era a unei femei care nici măcar nu-l cunoștea
  colaj Click! (foto: Mihai Ionescu, Blitz, Kanal D)
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Polițiștii au constatat că Răzvan Ciobanu a condus fără să poarte centura de siguranță
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Airbag-urile mașinii conduse de Răzvan Ciobanu s-au declanșat toate în momentul impactului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Deși Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover Vogue negru, mașină cotată cu note mari la testele de siguranță, daunele autoturismului sunt totale în urma accidentului
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
 • razvan ciobanu accident masina constanta
  Din primele cercetări se pare că Răzvan Ciobanu a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei
  foto: Mihai Ionescu & Blitz
1/5
 
 
Loading...