Ne-au ținut pe jar cu presupusa despărțire, dar acum Mădălina Ghenea și Matei Stratan au revenit la vechile obiceiuri: sărutările pasionale, în public. Cei doi s-au dezlănțuit la Italia, unde au fost în centrul atenției la petrecerile de la Milan Fashion Week. Alături de ei se află și fiica lor, așa că cei doi se împart între petreceri, biberoane și suzete.


Focoasa olteancă s-a dezlănțuit recent pe rețelele sociale, unde a spus, clar și răspicat, că desele ei escapade în străinătate nu o privează de prezența fiicei sale, pe care a adus-o pe lume în luna aprilie. Acum, Mădălina Ghenea (31 de ani) a venit și cu dovezi pentru a le închide gura cârcotașilor și s-a fotografiat alături de micuță, în Italia.

2eur_gettyimages-851724870.jpg

Madalina Ghenea, Matei Stratan, Milan Fashion Week, Vogue, iubire, gala, evenimen monden, relatie
Pe 22 septembrie, cei doi au fost la petrecerea Vogue-Italy
foto: Guliver/GettyImages

Dar nu doar bebelușa se află cu Mădălina în străinătate, ci și mama vedetei, pe post de bonă, dar și tăticul Matei Stratan, pe post de partener la petrecerile de fițe. Astfel, cei doi reușesc să se și distreze, dar și să petreacă timp cu “comoara” lor, în vârstă de aproape șase luni. Pe 22 septembrie, Mădălina și Matei au fost la petrecerea intitulată “'The New Beginning” (n.r. un nou început), organizată de revista “Vogue”, la Milano.

foto_guliver_splashnews_2.jpg

Madalina Ghenea, Matei Stratan, Milan Fashion Week, Vogue, iubire, gala, evenimen monden, relatie
Mădălina s-a urcat direct peste Matei în mașină
foto: Guliver/Splashnews

Titlul evenimentului li s-a potrivit și lor de minune, ținând cont că practic au luat-o de la început, după o perioadă de incertitudini. Cei doi români i-au făcut fericiți pe fotografi, căci nu au fost zgârciți cu gesturile tandre. S-au sărutat și s-au îmbrățișat non stop. Un al doilea eveniment la care Ghenea și Stratan au acaparat covorul roșu s-a petrecut cu o zi înainte, fiind vorba despre gala “amfAR”. Îmbrăcată în negru cu bucle pe umeri, Ghenea a fost periculos de sexy. 

ghenea_copil.jpg

Madalina Ghenea, Matei Stratan, Milan Fashion Week, Vogue, iubire, gala, evenimen monden, relatie
Înainte de a ieși la evenimente, Mădălina petrecere timp cu fetița
foto: arhivă personală
 
 
 
Loading...