Gheorghe Gheorghiu este, probabil, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, iar felul în care cântă adduce multă bucurie în sufleul fanilor săi. Cu toate acestea, cântărețul trece prin moment cât se poate de dificile…


Motivul pentru care Gheorghe Gheorghiu are sufletul sfâșiat în două este legat de divorțul prin care a trecut cu mulți ani în urmă și de faptul că fosta lui soție, alături defiica lui, a decis să plece în America. ”N-a fost ușor după ce ne-am despărțit, ea a ales să plece cu copilul în SUA. Sunt și momente grele, nu e ușor pentru mine să stau plecat atât. Vin în România doar când e cald, apoi plec în Florida. Cu banii pe care îi câștig în România o duc bine. N-am voie să părăsesc America mai mult de 181 de zile, până obțin cetățenia", a spus Gheorghe Gheorghiu în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars.

fiica_gh_gheorghiu.jpg

gheorghe gheorghiu fiica america divort
Gheorghe Gheorghiu si fiica lui sunt foarte apropiati
foto: Facebook

De altfel, recunoaște Gheorghe Gheorghiu, divorțl prin care a trecut nu a fost deloc ușor, cu atât mai mult cu cât s-a căsătorit din dragoste. "Fiica mea are 30 de ani, ea a luat vocea, talentul meu, dar și emotivitatea. S-a călit, este o fată foarte bună, nu mă așteptam, ca de la vârsta de 8 ani de când e în America să rămână totuși româncă. În America copiii sunt reci, pleacă devreme de acasă. Ea nu, e atașată de familie. Oamenii nu știu de ce se căsătoresc. Nu e o joacă, eu m-am căsătorit din dragoste. Pe fosta soție am văzut-o pe plajă și m-am îndrăgostit, o femeie superbă. Până la urmă n-a fost să fie, din cauză că nu eram acasă, eram mereu în turnee", a mai spus Gheoghe Gheorghiu la "Răi Da' Buni".

fotosotie.jpg

gheorghe gheorghiu fiica america divort
Fiica si fosta sotie a lui Gheorghe Gheorghiu sunt doua femei foarte frumoase
foto: captura Antena Stars
 
 
Loading...