Sunt împreună de 4 ani şi se iubesc ca-n prima zi.


Solistul de muzică populară Gheorghe Turda (66 de ani) şi logodnica sa, Lucia Lazăr, trăiesc viaţa de parcă ar fi la prima tinereţe şi nu ratează nici o ocazie să-şi petreacă vacanţe de vis în străinătate.

Cei doi se gândesc la nuntă, însă până o vor programa, petrec luna de miere avans. Grecia şi Croaţia sunt doar câteva ţări pe care le-au vizitat cei doi porumbei, iar vara aceasta artistul a vrut să-şi surprindă partenera în adevăratul sens al cuvântului, aşa că a dus-o în Gibraltar, Costa del Sol şi Malaga.

„Ne-am dorit o vacanţă exotică. Am plecat pe 4 august şi ne-am întors după douăsprezece zile. Prima oprire a fost în Costa del Sol, Torremolinos, un orăşel la mare, extraordinar de frumos, cu o colină care urcă în zigzag pe stâncă. Apoi am mers în Gibraltar, un loc magic între două lumi, Marea Mediterană şi Oceanul Pacific. E o lume aparte, vapoare luxoase, lume elegantă.”, ne-a spus Lucia Lazăr, mama Alinei Puşcaş (Antena 1).

Impresionaţi au fost şi de Malaga, un oraş-port din sudul Spaniei. De-aici şi-au procurat suveniruri importante. „Ne-am luat vin de-al lor cu însemnele specifice Spaniei: corida şi taurii”, ne-a mai spus Lucia Lazăr.

gheorghe-turda-vacanta-2.jpg

gheorghe-turda-vacanta
Lucia Lazăr a fost încântată de sejurul petrecut cu iubitul ei
FOTO: ARHIVA PERSONALĂ
 
 
Loading...