Click! aruncă bomba! Avem dovada că în dragoste totul e posibil, chiar şi la vârsta a treia. După aproape 8 ani de iubire cu tinerica Nicoleta Beca, trăiţi însă în paralel cu chinul unui divorţ de franţuzoaica Marie Noelle, Gheorghe Zamfir a spus din nou “Da”. Maestrul ne-a confirmat, iar avocata sa ne-a oferit detalii incendiare.


Nu aduce anul ce aduce ceasul, şi nici destinul ceea ce poate împlini o poveste de dragoste. Întrecând orice pronosticuri, maestrul Gheorghe Zamfir (74 de ani) s-a căsătorit cu iubita sa, cântăreaţa de muzică populară Nicoleta Beca (30 de ani), într-un cadru extrem de intim. Fericit, Gheorghe Zamfir a oficializat astfel o iubire care durează din 2008 (cei doi s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni de televiziune).

Contactată de reporterul nostru, avocata maestrului, Geanina Munteanu-Millet, ne-a povestit cum s-a petrecut evenimentul. “Căsătoria de acum câteva luni a fost celebrată cu discreţie, ceea ce este rar, căci ceremoniile de mariaj ale starurilor sunt aproape mereu sinonime cu recepţii grandioase, cu invitaţi prestigioşi şi rochii somptuoase. Domnul Zamfir şi dna Nicoleta Zamfir au oficializat relaţia printr-o ceremonie simplă în România, într-o totală discreţie”, ne-a mărturisit Geanina Munteanu-Millet.

avocata-212545411221.jpg

zamfir, casatorie, divort, nevasta, pensie, avocata
Geanina Munteanu: «Mă bucur că a găsit liniștea»

 

Şi proaspătul mire ne-a confirmat marea veste, în stilu-i inconfundabil: „Am spus «Da» la primărie, iar restul va fi prin muzică: «Zamfir comes back» (n.r. Zamfir se întoarce)”. Ţinând cont de ultimele apariţii ale însurăţeilor, se vede cu ochiul liber că noul mariaj îi prieşte marelui artist, care radiază de fericire. Practic, însurătoarea vine ca o gură de aer proaspăt pentru Zamfir, după terminarea divorţului anevoios şi costisitor de franţuzoaica Marie Noelle, cu care a fost însurat 16 ani. După 5 ani de procese, divorţul a fost pronunţat de Tribunalul din Fontainebleau (Franţa), în vara lui 2015. 

zamfir-2-15151551.jpg

zamfir, casatorie, divort, nevasta, pensie, avocata
Naistul și soția locuiesc de ani buni împreună în vila lui Zamfir

 

“Mă bucur pentru domnul Zamfir că a găsit, în sfârşit, iubirea şi serenitatea. Cred că relaţia lor sinceră s-a consolidat cu timpul, în ciuda adversităţii câtorva bârfitori iubitori de găinării, sub pretext de morală. Nicoleta Beca are multe calităţi: este o femeie frumoasă, inteligentă, de altfel, dacă nu mă înşel, singura doctor în sociologia muzicii în România, generoasă, ponderată, liniştitoare”, ne-a mai spus doamna avocat. Şi iată că anul 2016 a început minunat pentru artist nu doar pe plan personal. “Anul acesta, domnul Zamfir va reveni şi pe piaţa muzicală cu o imensă reuşită profesională: publicarea de către renumita casă de muzică Universal, din Paris, a unui material muzical de valoare istorică pentru folclorul românesc”, a mai declarat Geanina Munteanu-Millet.

Îi plăteşte fostei neveste o pensie lunară de 600 €

zamfir-3-151595151556556.jpg

zamfir, casatorie, divort, nevasta, pensie, avocata
Andree Noelle Marie Boitel de Morisel şi Gheorghe Zamfir

 

Andree Noelle Marie Boitel de Morisel şi Gheorghe Zamfir s-au căsătorit în septembrie 1994, în Franţa. Au locuit atât în ţara soţiei, cât şi în România până la separarea din anul 2005. Atunci, Noelle şi-a luat cei trei copii pe care îi avea dintr-o relaţie anterioară şi s-a întors definitiv în Franţa. În aprilie 2010 ea a intentat divorţ în Franţa, iar în iunie, acelaşi an, el a deschis proces în România. După cinci ani de bătut podelele Tribunalului TGI din Fontainebleau, Gheorghe Zamfir şi franţuzoaica Marie Noelle au reuşit să divorţeze pe 26 martie 2015. Atunci, instanţa a mai hotărât ca naistul să-i plătească fostei neveste o pensie de 600 € lunar, timp de şase ani, în total 40.000 €.

 
 
Loading...