Sprintenă ca argintul viu, solista de folclor Nicoleta Beca nu îi este doar soţie devotată lui Gheorghe Zamfir, ci poate îndeplini oricând rol de bodyguard sau de impresar. Cei doi au atras toate privirile duminică, la Buzău.


Nume importante de artişti din folclorul românesc au fost prezente weekendul acesta la Buzău, la prima ediţie a Festivalului Concurs de Muzică Populară “Benone Sinulescu”. Printre ei s-a numărat şi regele naiului Gheorghe Zamfir (75 de ani), care a venit împreună cu soţia lui, mai tânără cu 44 de ani. Maestrul a cântat duminică, iar Nicoleta Beca (31 de ani) nu l-a scăpat din priviri nici o secundă. L-a ţinut de braţ, l-a condus pe scenă, i-a pregătit naiul şi apoi l-a privit cu admiraţie, din culise, pe toată durata spectacolului. Fără portul popular pe ea, tânăra solistă arăta ca o puştoaică, având o frumuseţe aparte.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape doi ani, iar mariajul a fost ca o gură de aer proaspăt pentru Zamfir, după terminarea divorţului anevoios şi costisitor de franţuzoaica Marie Noelle, cu care a fost însurat 16 ani. După 5 ani de procese, divorţul a fost pronunţat de Tribunalul din Fontainebleau (Franţa), în vara lui 2015. Maestrul naiului se pregăteşte acum pentru alte două concerte importante, alături de tenorul  Andrea Bocelli: pe 22 iunie, la Bucureşti, iar pe 25 iunie, la Cluj.

Şi Leo Iorga e ajutat de soţie la concerte

De când s-a îmbolnăvit şi mai ales de când a renunţat la amanta-impresar Florenţa Marin, Leo Iorga (52 de ani) e nedespărţit la concerte de soţia lui, Paula. Femeia îl ajută să se deplaseze cu cârja, îl ajută să se dezbrace, să se aşeze pe scăunel, apoi îl urmăreşte, atentă, din culise. În aceste ipostaze i-am surprins şi noi, în martie, la concertul de la Berăria H. 

 
 
Loading...