N-au început prea bine noul an, dar speră că ghinionul ”s-a spart” cu această ocazie. Copiii vedetelor s-au îmbolnăvit înainte de Revelion. Vedete precum Adelina Pestriţu, Bianca Drăguşanu şi Mihai Morar au ajuns la spital cu copiii, înainte de Noul An. Oana Zăvoranu s-a plâns şi ea că a întâmpinat anul 2019 cu o răceală puternică.


Fetiţa Adelinei Pestriţu, internată pe 31 decembrie

2-3-bd-2.jpg

Adelina Pestrițu alături de iubitul ei, Virgil, și de fetița lor, Zenaida

Primul Revelion al Adelinei Pestriţu (31 ani) cu fetiţa ei, Zenaida Maria, în vârstă de 5 luni, a avut loc la spital. Bruneta a povestit pe blogul ei cum s-a îmbolnăvit micuţa. “Pentru noaptea de Revelion nu aveam planuri spectaculoase puse la cale. Ne propusesem să-l petrecem în familie, mai ales că, pentru Zeny, a fost primul din viaţa ei. Aşadar, rămâneam acasă sau cel mult mergeam la nişte prieteni în vizită. Şi, tocmai când ne pregăteam să intrăm în Noul An, Zeny a necesitat îngrijiri medicale de urgenţă. Am tratat câteva pusee de febră la indicaţiile medicului nostru pediatru însă, la cea din urmă am luat decizia de a merge la urgenţă. Astfel, după un consult, doctorii de gardă ne-au sfătuit să ne internăm pentru mai multe investigaţii şi mai ales pentru că exista riscul să ajungă la febră mare din nou. Şi, cum peste tot sunt copilaşi răciţi, e mai bine să rămânem sub supravegherea medicilor specialişti. Ne-am făcut imediat internarea şi în spital am petrecut şi primul nostru Revelion în formulă de 3 (n.r. alături de Virgil Şteblea, iubitul ei şi tatăl micuţei)”, a povestit Adelina Pestriţu pe blogul ei. Din fericire, micuţa s-a simţit bine după îngrijirile medicale primite, aşa că noul an a prins-o trează, privind artificiile de la geamul spitalului.

Fetiţa lui Mihai Morar, accidentată la mână

Şi familia lui Mihai Morar (37 ani) a trecut prin multe emoţii, înainte de Noaptea dintre Ani din pricina fetiţei sale, Mara (10 ani). Prezentatorul emisiunii ”Răi da buni” de la Antena Stars şi una dintre gemene şi-au petrecut perioada de dinainte de Revelion în spital, după ce micuţa s-a accidentat la mână, având nevoie de îngrijiri medicale. În tot acest timp Mihai a fost alături de fetiţa lui. Morar a ţinut să împărtăşească şi cu urmăritorii săi virtuali această experienţă neplăcută pe care a trăit-o înainte de intrarea în Noul An. Totuşi, anul 2019 i-a găsit zâmbitori pe cei doi, în ciuda incidentului, având în vedere că Mara se simte mai bine şi va putea în curând să dea uitării păţania şi să o lase în 2018. Moderatorul a publicat pe reţelele de socializare o imagine alături de fetiţa lui, de pe patul de spital. „Morala ultimei zile din 2018. După 24 de ore într-un salon de spital. Visaţi, dar nu vă faceţi planuri. Munciţi pentru vise, dar nu vă puneţi rezoluţii. «An nou fericit!» nu înseamnă nimic. La mulţi ani. Cu sănătate! E tot ceea ce contează. Mara şi Tati”, a scris Mihai Morar în mediul online. ”Se simte mult mai bine, a avut un virus, a avut febra, s-a dezhidratat”, a declarat Mihai Morar pentru Click. Mihai Morar a petrecut Crăciunul în Bucovina, iar Revelionul la Iaşi.

Bianca, la spital cu fetiţa

2-3-bd-3.jpg

Bianca Drăgușanu și fetița ei, Sofia

Momente grele în Noaptea dintre Ani şi pentru Bianca Drăguşanu (36 ani), care a fost nevoită să ajungă de urgenţă la spital.  a ajuns la spital cu fetiţa ei, Sofia, lovită de o răceală extrem de puternică. Medicii de la Spitalul de Urgenţă au fost foarte atenţi cu micuţa şi i-au făcut un tratament intensiv, care a implicat chiar şi perfuzii. La spital a venit şi tatăl micuţei, Victor Slav, extrem de îngrijorat. Acesta a vrut să se asigure că totul este în regulă şi că fetiţa lui este pe mâini bune.

Oana Zăvoranu şi soţul, «întrecere» în răceli

2-3-bd-4.jpg

Oana Zăvoranu cu soțul ei, Alex

Şi Oana Zăvoranu (45 ani) a început anul cu grave probleme de sănătate. Şi asta nu e tot. Vedeta a anunţat că şi soţul ei, Alex Ashraf, s-a confruntat cu probleme. Cei doi au răcit chiar în perioada sărbătorilor. Chiar şi în aceste condiţii, bruneta a postat, pe contul personal de socializare, un mesaj pentru fani în care le-a spus că nu se simte prea bine. A scris, totodată, şi despre planurile de viitor pe care le are pentru 2019. “Ca niciodată, anul ăsta de Crăciun, Alex a fost răcit rău şi acum sunt eu praf… nu ştiu cum am reuşit amândoi «performanţa» asta. Ne «întrecem» în antibiotice, siropuri de tuse, ceaiuri fierbinţi, serveţele şi pufuri pentru nas înfundat. Abia aştept noul an cu noi provocări, noi realizari, noi planuri şi multă muncă inteligent făcută ca lucrurile să iasă aşa cum vrem noi. Proiectele personale întotdeauna trebuie privite extrem de serios, pentru că e foarte important să începi cu dreptul”, a scris Oana pe contul personal de Facebook. 
Loading...