S-a aflat pentru cine are o pasiune celebrul concurent de la Exatlon, Giani Kiriță. Este vorba despre o tânără foarte cunoscută din showbiz-ul românesc, însă din păcate, ea nu i-ar împărtăși sentimentele.


Fostul mijlocaș al echipei Dinamo ar fi îndrăgostit de nimeni alta decât Flavia Mihășan, asistenta tv de la Neatza cu Răzvan și Dani, care de curâd ar fi avut o idilă cu Codin Maticiuc. Relația dintre Flavia și Codin nu a funcționat, deși au mers împreună într-o vacanță de vis în America, iar imediat după această expediție, ei s-au despărțit. Fiindcă i-a plăcut atât de mult în America alături de Codin, Flavia și-a făcut și un tatuaj acolo, pentru a-și aminti pentru totdeauna de acea experiență.

Vestea că cei doi s-au despărțit a fost imediat dezvăluită în presă, iar cancan.ro a aflat faptul că Giani Kiriță ar avea o adevărată pasiune pentru blonda de la Antena 1.

Surse apropiate ale redacției amintite au dezvăluit faptul că el este îndrăgostit de ea, însă Flavia nu-i împărtășește sentimentele.

În cadrul unei ediții Exatlon, Vladimir Drăghia a mărturisit că Giani este îndrăgostit, iar el o cunoaște bine pe femeia respectivă. „Giani este îndrăgostit și mă bucur că o cunosc foarte bine”, a declarat Vladimir Drăghia.

 
 
Loading...