La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, în Filipine şi în Taiwan, însoţiţi de prezentatoarea Gina Pistol şi de Oase, câştigătorul ediţiei trecute. Vedeta, care prezintă la Antena 1 şi “Chefi la cuţite”, şi-a serbat ieri ziua de naştere, departe de familie şi de iubitul ei, celebrul solist Smiley!


Este al treilea an când Gina Pistol (38 de ani) îşi serbează ziua de naştere departe de casă, de data aceasta în Filipine şi în Taiwan. Din păcate, este departe de familie, dar şi de iubitul ei, Smiley (36 de ani). În plus, drumurile în marea aventură a acestui concurs, care va fi difuzat de Antena 1 în primăvară, sunt epuizante.

Pe parcursul competiţiei, Gina a bifat experienţe de neuitat: “De câte ori plec de acasă în «Asia Express» am în minte un oarecare desfăşurător al următoarelor două luni. De fiecare datã am surprize când ajung acolo, iar anul acesta nu a fost cu nimic mai prejos. Au trecut doar câteva zile de când au început filmările şi am deja o listă. Cea mai tare experienţă de până acum a fost călătoria şi în special aterizarea pe apă cu un hidroavion. Am filmat intro-ul unei ediţii în aer pentru că peisajele din Filipine sunt absolut senzaţionale. A fost o experienţă incredibilă, mi-a plăcut tare, tare mult, deşi am stat un pic încordată când simţeam şi vedeam ce curbe ia avionul. Senzaţionale sunt şi temperaturile de aici. Nu cred că mi-a fost niciodată în viaţa mea mai cald decât în aceste zile. Aerul este efectiv irespirabil şi mã gândesc cu groază la ce simt şi la cât de greu le este concurenţilor noştri”, a povestit Gina la începutul călătoriei ei. 

Gina va petrece însă Sărbătorile de Iarnă alături de iubitul ei, Smiley. Ei formează un cuplu de mai bine de doi ani, însă de-abia în vară s-au afişat împreună la evenimente mondene. 

 

Loading...
Citeste tot despre: