Gina Pistol a dat costumul de baie, care îi era indispensabil în vacanţa recentă în Thailanda, pe geaca groasă de iarnă de care nu se mai desparte de când s-a întors în România. Prezentatoarea "Chefi la cuţite" (Antena 1) s-a înfofolit bine pentru o plimbare în parc, atrâgând atenţia de la un kilometru cu haina lungă oranj şi cu aparatul de fotografiat, atârnat de gât, cu care a surprins câteva cadre pe aleile pe care s-a plimbat agale.


Gina Pistol este pasionată de fotografii şi a mers chiar la cursuri pentru a învăţa mai multe despre cum ar trebui să le realizeze. Blonda a notat atentă şi a pus întrebări profesorilor săi, iar acum a trecut la practică. Fotoreporterii Click! au surprins-o zielele trecute în zona Piaţa Unirii la un magazin specializat în aparatură foto, de un şi-a cumpărat un aparat. Vedeta nu a ales la întâmplare, ci a zăbovit timp de aproape două ore în magazin pentru a cumpăra camera cea mai potrivită nevoilor ei.

gina_pistol.jpg

gina pistol parc fotografie
Vedeta a luat la pas aleile şi şi-a probat noul aparat foto
Foto: Mihai Ionescu

La plecare, Gina şi-a agăţat aparatul de 700 de euro, de gât şi a început imediat să facă poze. În drumul ei spre maşină, Gina Pistol a testat noua achiziţie făcând fotografii porumbeilor de pe trotuar.

gina_pistol_3.jpg

gina pistol parc aparat foto
Gina Pistol a făcut poze porumbeilor din parc
Foto: Mihai Ionescu

Cum iese Gina Pistol pe stradă, când nu apare în faţa camerelor de luat vederi

Blonda a atras imediat atenţia trecătorilor, cu geaca lungă şi groasă, într-o nuanţă aprinsă de portocaliu. Machiată discret, cu părul prins la spate, Gina Pistol arată complet diferit de diva de la "Chefi la cuţite", unde un stilist îi studiază atent apariţiile pentru a-i recomada noi ţinute potrivite stilului ei vestimentar.

gina_pistol_2.jpg

gina pistol parc fotografii
Gina Pistol şi-a probat aparatul în drum spre maşină
Foto: Mihai Ionescu

Dacă în faţa camerelor de luat vederi, Gina se îmbracă în rochii sexy, în timpul liber, blonda nu este la fel de îndrăzneaţă, preferând hainele lungi şi largi, care în "ascund" silueta.

smiley_si_gina.jpg

smiley si gina pistol
Gina adoră să facă fotografii, mai ales când în poze îl surprinde pe iubitul ei Smiley
foto: colaj Click!
 

Deşi nu şi-a arătat chipul în nicio fotografie cu Smiley, din Thailanda, apropiaţii lor ştiu că cei doi au petrecut împreună, Gina fiind şi în vacanţă responsabilă cu fotografiile. De altfel, dacă stăm, să derulăm filmul înapoi, Gina Pistol este fotograful în cuplu, ea fiind responasabilă şi de imaginile pe care le surpinde cu iubitul său în timpul concertelor.

"Mai mulţi prieteni, fotografi, mi-au spus că am simţul estetic în poze, aşa că m-am decis să merg la cursuri", spunea Gina în primăvara anului trecut. De atunci, blonda s-a perfecţionat şi a început să facă din ce în ce mai multe fotografii, atât pe stradă, cât şi având ca subiecţi oameni.   

 

Citeşte şi: 

 

Smiley, prima ieșire cu Gina Pistol după Asia Express. Ce fericiți sunt împreună!

Gina Pistol, declaraţie surprinzătoare: "O să-i port numele"

 

 

 

 
 
Loading...