Este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi şi nu degeaba a fost ofertată de trei ori să pozeze în revistele pentru bărbaţi. Gina Pistol (33 de ani) face furori în rândul reprezentanţilor sexului tare, însă puţini ştiu cum arăta focoasa blondă înainte de a deveni celebră. Vedeta le-a împărtăşit fanilor de pe reţelele sociale o imagine de pe vremea când încă se mai juca cu păpuşile, fotografie care a strâns rapid sute de aprecieri.


Gina Pistol nu s-a schimbat de pe vremea când era doar o copilă. Şi-a păstrat culoarea părului, pe care acum o îmbunătăţeşte la salon, ce-i drept, aproape aceeaşi tunsoare, dar şi figura inocentă. Fosta concurentă de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" şi de la "Ferma Vedetelor", de unde a fost eliminată recent, a devenit nostalgică după perioada în care nu avea nicio grijă şi nici nu cunoscuse răutăţile oamenilor. Blonda a publicat pe reţele de socializare o imagine cu ea din copilărie cu care le-a topit inima admiratorilor.

gina_pistol.jpg

gina pistol copilarie fotografie
Aşa arăta Gina Pistol în copilărie, când nu trecuse pe la bisturiu
foto: arhiva personală

Aceştia au remarcat că Gina Pistol nu s-a transformat radical de pe vremea când avea doar câţiva anişori, însă mărirea buzelor cu acid hialuronic este cât se poate de evidentă. În 2008, vedeta şi-a făcut o astfel de intervenţie la o clinică din Bacău, însă ce a avut de tras după numai ea ştie. Substanţa folosită nu a fost de cea mai bună calitate, aşa că Gina a avut surpriza neplăcută de a descoperi că în câteva luni i s-a format un chist, care trebuia operat imediat. Aceasta nu a fost singura experienţă neplăcută prin care a trecut fostul iepuraş Playboy, căci şi nasul vedetei a suferit o intervenţie chirurgicală nereuşită, în urmă cu 14 ani. Avea nasul "prăbuşit", iar nările îi erau astupate în proporţie de 80%. Cea care a reparat-o a fost medicul Adina Alberts. 

 

 
 
Loading...