Fetiţa Giuliei Anghelescu s-a trasformat într-o adevărată domnişoară. Micuţa este foarte cochetă, iar de curând a fost la primul ei control stomatologic. Artista este foarte mândră de ea, Sabina Antonia (trei ani şi jumătate) fiind o fetiţă foarte curajoasă.


Giulia Anghlescu este o mămică tare mândră de copiii ei şi are şi motive pentru acest lucru. Artista a realizat că Sabina Antonia a dat dovadă de mult curaj şi i-a demonstrat din nou mamei că nu se teme să meargă la dentist. 

fetita_giulia.jpg

giulia anghelescu fetita sabina antonia stomatolog
Sabina Antonia a fost foarte cuminte la primul ei control stomatologic
foto: arhiva personală

"Antonia a fost la primul ei control stomatologic. S-a îndrăgostit de Raluca şi de toate instrumentele din cabinet ţi nu mai voia să plece. Cu cât mergeţi mai de timpuriu cu piticii la cabinetul stomatologic cu atât ei nu vor prinde teamă de doctor", a scris Giulia Anghelescu pe o reţea socială.  

Giulia Anghelescu este căsătorită cu Vlad Huidu. Cei doi şi-au unit destinele acum trei ani, la botezul fetiței lor, Sabina Antonia. În aprilie, Giulia a devenit din nou mamă, aducându-l pe lume pe Eduard Mikael, la Spitalul Polizu din Capitală.

 
 
Loading...