S-a plictisit de muzică după 28 de ani de carieră și a schimbat macazul spre film. Giulia Anghelescu (34 de ani) a debutat la 6 ani, însă a dat lovitura în 2000, cu trupa Candy. Din 2004, cântă solo.


În 2009, a colaborat cu trupa DJ Project. E măritată cu Vlad Huidu, fratele lui Șerban Huidu, și au împreună doi copii, Antonia (6 ani) și Eduard Mikael (4 ani).

14_1.jpg

Giulia a debutat ca actriță în filmul ”Faci sau taci!”

A lansat ultima piesă acum mai bine de un an și nu are nimic în plan muzical. „Muzica a rămas pe planul al patrulea. Mi-am găsit alte lucruri care mă fac fericită. Fac muzică doar pentru distracție, când îmi vine cheful. Soțul meu a zis că va face o petiție online ca să mai scot o piesă. Dar nu mă mai regăsesc în muzica actuală. Anul trecut am jucat în primul meu film, «Faci sau taci!», regizat de Iura Luncașu, care se va lansa pe 13 martie. Sigur voi plânge de emoție la premieră. O femeie poate face tot ce își dorește. La bărbați e mai complicat”, a spus Giulia pentru vlogul Lorenei Buhnici, soția realizatorului PRO TV George Buhnici. 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: