Fostul primar general al Capitalei şi mai tânăra lui soţie au umor negru şi se amuză pe seama glumelor macabre. De Halloween, Oana l-a fotografiat pe Viorel ţinând în braţe un schelet cu coasa în mână. Asta, deşi în primăvară el a fost la un pas de moarte după un accident vascular cerebral.


S-au cunoscut în 1998, când ea avea doar 18 ani, era angajată la Primăria Sectorului 2 şi căuta un sprijin în viaţă, iar el, la 53 de ani, conducea Primăria Generală a Capitalei. Cum a văzut-o, s-a îndrăgostit, a făcut rost de numărul ei şi a sunat-o insistent. Ei au ţinut totul secret până când, într-o seară, fiul lui Lis l-a surprins la primărie în tandreţuri cu tânăra. De dragul Oanei, Viorel a divorţat de Tudora Gheorghe după 16 ani de mariaj. Mai ales că, spunea ea la vremea respectivă, Viorel a mai avut iubite tinerele pe la serviciu. Însă Oana şi Viorel nu s-au căsătorit imediat, ci de abia în 2012, după 14 ani de relaţii cu năbădăi.

8-act-2-2col-viorel-lis-shrek-2-58951.jpg

oana lis, viorel lis, halloween, deghizare, masca, costum
Viorel şi Oana Lis au fost Shrek şi Fiona în alt an

Acum, după 21 de ani împreună, cu multe momente de cumpănă, infidelitatea şi moartea au devenit doar subiecte de glume macabre. „Sunt tristă, în noaptea de Halloween l-am prins pe Viorel cu alta”, a spus Oana pe conturile sociale în dreptul imaginii cu Viorel îmbrăţişând Moartea.

8-act-3-15col-oana-si-viorel-lis-594511.jpg

oana lis, viorel lis, halloween, deghizare, masca, costum
Oana s-a deghizat în zombi

Pentru a-şi condimenta căsnicia, ei s-au costumat în diverse ocazii în personaje celebre: Prinţesa Fiona şi căpcăunul Shrek, Morticia şi Unchiul Fester din „Familia Addams”, Femeia Fantastică şi Omul Păianjen, Cleopatra şi Cezar, precum şi Wilma şi Fred Flinstone.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: