Constantin Zamfirescu (49 de ani) alias Gogoaşe, din serialul „Trăsniţii”, difuzat la Prima TV, nu iubeşte doar umorul de calitate. Actorul este îndrăgostit până peste cap de arta culinară. Şi, cum nimic nu este întâmplător, Gogoaşe se pricepe cel mai bine la dulciuri.


Constantin Zamfirescu, sau Gogoaşe cum îi spun fanii serialului „Trăsniții”, sau Zamzu, cum îl alintă prietenii vine în acest weekend la „Click! Poftă bună!”, emisiunea culinară difuzată în fiecare sâmbătă la Prima TV, de la 10.30, și prezentată de Diana Bart. Actorul face o demonstrație și reproduce unul dintre torturile sale spectaculoase. Pentru asta, a folosit câteva ustensile speciale.

Constantin Zamfirescu Diana Bart bucatarie

„Îmi place să fac torturi, soţia mea se pricepe cel mai bine la ornarea lor, dar nici eu nu sunt mai prejos”, spune actorul din serialul Trăsniţii. Toţi prietenii săi au primit, măcar o dată, un tort de la Constantin Zamfirescu, particularitatea cadoului constând în personalizarea lui: „De curând l-am ajutat pe Cristian Hrubaru, de la Cronica Cârcotaşilor, să-i facă un cadou frumos lui Ivan Paţaichin, de ziua lui. Sunt sigur că i-a plăcut, l-a postat pe Facebook în aceeaşi zi!”.

Dacă Gogoaşe s-a ocupat de desert, chef Andrei Ţandără pregăteşte aripioare de pui la cuptor cu miere şi cu soia. Şi pentru ca preparatul să nu se simtă singur pe masă, bucătarul rezident al emisiunii îi „oferă”, drept companie, o salată de leurdă prospătă. Diana Bart are şi ea ceva special pentru fanii emisiunii „Click! Poftă bună!”: trucuri pentru prepararea maionezei într-un minut, sâmbătă (4 aprilie), de la 10.30, la Prima TV. Arhiva cu edițiile anterioare ale emisiunii poate fi găsită pe site-ul Prima TV.

 
 
Loading...