Concurenții rămași în competiția «Survivor România» sunt deconectați total de ceea ce se întâmplă în lume, aceștia neavând acces la informații, decât prin intermediul comunicărilor de către prezentatorul reality-ului.


Singurele momente când au contact cu lumea exterioară este atunci când câștigă jocurile de comunicare și echipa câștigătoare poate intră în legătură cu cei dragi, rămași acasă.

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii, i-a anunțat pe supraviețuitori de pandemia cu care ne confruntăm și ce măsuri s-au luat pentru a-i proteja.

"Vreau să vă aduc în atenție o situație importantă. Ne confruntăm cu o pandemie (...) Ceea ce vă pot spune este că familiile voastre sunt bine. Ținem tot timpul legătura cu ele, iar pentru voi s-au luat deja toate măsurile de siguranță pentru a evita contaminarea, inclusiv mutarea de pe insulă în alte locații izolate", a fost anunțul făcut de moderator care i-a lăsat muți de uimire pe concurenți.

Grațiela Duban, eliminată de la «Survivor România»

Consiliul de seara trecută a fost încărcat de emoție în tabăra Faimosilor. Grațiela Duban a fost eliminată din competiția «Survivor România». Ghiță Balmuș își continuă aventură în Republica Dominicană, fără aliata sa de nădejde. Înainte că Dan Cruceru, prezentatorul show-ului, să anunțe care a fost decizia telespectatorilor, cei doi nominalizați au spus că Survivor România este, înainte de toate încercările fizice, despre toleranță și iertare. Atât Grațiela Duban cât și Ghiță Balmuș și-au cerut scuze de la coechipierii de care s-au atașat și cărora, poate, în tumultul concursului le-au greșit și au spus ce a însemnat pentru ei acest test al supraviețuirii.


 "Singura calitate pe care am descoperit-o la Survivor este că sunt deschisă să învăț din greșeli. Săptămâna ce a trecut a fost îngrozitor de grea din punct de vedere sufletesc, era o lupta în mine care nu se mai termina și nu înțelegeam de ce nu câștigă ori mintea, ori sufletul", a subliniat faimoasa.
Ghiță Balmuș a ținut să-și ceară scuze de la fiecare dintre membrii echipei roșii, dându-le un sfat care să îi ajute să meargă cât mai departe în “Survivor România”: "Până a le spune ceva fiecăruia, aș vrea să îmi cer scuze față de toți. Poate de multe ori am reacționat impulsiv, de foame...”.
Grațiela Duban și-a luat rămas bun de la colegi, refuzând să-i îmbrățișeze, preferând celebrul slogan "Faimonștrii". "Dor, durere și putere!" au fost cuvintele cu care actrița a descris experiența Survivor România, și a adăugat că primul lucru pe care dorește să-l facă este să-și îmbrățișeze fiul și soțul.
“O parte din sufletul meu este melancolic pentru ce las în urmă. Las o parte din mine pe insula Survivor România. Cel mai mult și mai mult îmi va fi dor de emoțile de a vedea traseul".
 Jocul de aseară a fost unul de comunicare, atât Faimoșii cât și Războinicii dorind să vadă ce sfaturi sau ce întrebări le adresează fanii din România. Jocul a fost câștigat la ștafeta de către Faimoși, echipa formată din Mihai Onicas și Asiana Peng reușind să o învingă pe cea a Războinicilor Cristian Ioniță și Lola Crudu.

 

 
 
Loading...