Au trecut 7 ani de căsnicie, dar sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Andrei și Grațiela Duban au transformat un weekend banal într-o adevărată lună de miere, iar fotoreporterii Click! i-au surprins, în plină acțiune sexy, pe Litoral.


Mamaia, soare, nisip fierbinte. Cadrul ideal pentru tandrețuri și joacă, așa că îndrăgostiții Andrei și Grațiela Duban nu au pierdut deloc timpul. Fotoreporterii Click! i-au surprins așa cum nu îi vezi la tot pasul, prin București, sau la emisiunile TV la care participă.

Suplă ca o sirenă și extrem de senzuală în costumul de baie decoltat, Grațiela Duban (30 de ani) și-a încins soțul cu poziții sexy, pe șezlomg, iar actorul specialist în bancuri s-a convins că nu e de glumă. Soția lui are chef de joacă și trebuie să se conformeze. Andrei Duban (45 de ani) a uns-o bine cu loțiune cu factor de protecție solară, insistând pe rotunjimile posterioare, după care acțiunea s-a mutat în apă.

1/8

Grațiela și-a încălecat soțul, și în spate, și în față, și-a dat capul pe spate, a râs cu gura până la urechi, s-au sărutat și au animat plaja cu dragostea și cu bucuria lor.

Andrei și Grațiela Duban: “Sexul nu e un sport pentru noi”

Actorii Grațiela și Andrei Duban s-au căsătorit în anul 2011, iar în februarie 2012 a venit pe lume fiul lor, Armin. Cei doi soți au fost împreună în emisiunea “Ferma vedetelor”, în cel de-al treilea sezon, experiență care i-a apropiat și mai mult. Iată ce ne declarau, în 2018, despre momentele de intimitate de la “Fermă”. “Din păcate, nu s-a întâmplat nimic la «Fermă». Nici nu aveam condiţii, erau şi camerele de luat vederi. N-aveai cum. Sexul nu e un sport pentru noi. A face dragoste e o artă şi n-aveai cum acolo. Nu aveai cum să-ţi pui intimitatea pe tavă. Era mult prea intim ca să arăţi la televizor. Sau măcar să dai de înteles“, ne-a povestit Andrei Duban.

Citește și:

Graţiela Duban, la un pas să rămână în sânii goi, în mare!

Ce spun soții Duban despre sexul conjugal la “Ferma vedetelor”

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 
 
Loading...