Anul se încheie bine și va începe și mai bine pentru câteva dintre vedetele din linia întâi. Gravidele momentului, Gabriela Cristea, Mirela Vaida, Simona Gherghe, Andreea Bălan și Valentina Pelinel, arată mai bine ca niciodată, iar Click! ți le prezintă dincolo de micul ecran, în rutina lor de zi cu zi.


Simona Gherghe este însărcinată cu băiețel

Simona Gherghe are 40 de ani, însă dacă o întâlnești pe stradă, fără machiajul de televiziune, care îi conturează puternic trăsăturile, ai zice că stai de vorbă cu o studentă. Are noroc de gene bune, de o siluetă impecabilă, iar cea de-a doua sarcină se pare că îi priește de minune. Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, de la Antena 1, a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timpul unei ieșiti la shopping, iar din imagini se vede clar că vedeta arată și se simte bine în cel de-al doilea trimestru al sarcinii.

simona-gherghe-gravida_1.jpg

simona gherghe gravida
Simona Gherghe se simte excelent și este foarte activă
foto: BLITZ

 

Simona Gherghe și soțul ei, Răzvan Săndulescu, mai au o fetiță în vârstă de un an și jumătate, pe Ana Georgia, iar de data aceasta vor avea băiețel. Vestea a luat-o prin surprindere pe Simona, care spune că nu prea e pregătită să fie mamă de băiat. „Vreau să spun că… sunt însărcinată! O să am un băiat. Ana o să aibă un frățior. Eu nu știu să am băiat, eu știu să am fată”, a spus Simona Gherghe la finalul lunii noiembrie.

Gabriela Cristea va mai avea o fetiță

Gabriela Cristea se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, fiind însărcinată în 6 luni. Prezentatoarea tv a făcut anunțul într-o zi cu semnificație, în urmă cu două luni, fix la aniversarea ei de 44 de ani. Sarcina a venit de data aceasta natural, fără alte tratamente chinuitoare, pe care vedeta le-a suferit la primul copil. Bella Victoria Margot are un an și trei luni, iar din 2019 va avea o surioară, familia fiind acum lucrul cel mai de preț pe care prezentatoarea de concentrează. 

gabriela-cristea-gravida.jpg

gabriela cristea gravida
Așa arată Gabriela Cristea însărcinată a doua oară. Radiază de fericire
foto: Facebook

 

Gabriela Cristea a avut sărbători liniștite în familie alături de soțul ei, Tavi Clonda, și de fiica lor, Bella Victoria Margot, iar din 2019 în casă va fi și mai multă fericire. Vedeta de la Antena Stars, gazda emisiunii “Te iubesc de nu te vezi”, se va retrage o perioadă de pe micul ecran pentru a se pregăti de noua etapă din viața ei. Însărcinată în 6 luni, bruneta va experimenta viața cu doi copii. Gabriela va aduce pe lume tot o fetiță, o parteneră de joacă pentru micuța Bella și, deși recunoaște că nu-i este ușor deloc, prezentatoarea uită de disconfortul celui de-al doilea trimestru de sarcină cu ajutorul fetiței ei, care o ține mereu în priză. “Chiar dacă nu este ușor, împlinirea va fi mare”, a notat Tavi Clonda în dreptul unei imagini în care soția lui și fetița lor se joacă acasă, Gabriela fiind cea care dă semne că sarcina începe să o obosească puțin.

gabriela-cristea-tavi.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda îi fac o surioară fiicei lor
Foto Facebook

 

Gabriela Cristea a pierdut o sarcină

Prezentatoarea Tv și soțul ei și-au dorit foarte mult un copil, dar Gabriea Cristea a pierdut o sarcină înainte să o aducă pe lume pe micuța Victoria. „A fost cea mai grea experiență din viața mea, și la propriu și la figurat, pentru că a fost o experiență fizică foarte dură și foarte dureroasă, dar și o experiență sufletească, care efectiv ne-a rupt sufletul în două. Se mai întâmplă. Nu sunt nici prima, nici ultima. Pentru mine, a fost extrem de dureros pentru că noi ne doream foarte mult un copil.(..) În perioada respectivă, am simțit durerile facerii practic cinci zile, iar femeile care au născut știu ce înseamnă asta. Pentru că m-am încăpățânat în speranța că... poate mâine, totuși, se întâmplă o minune și o să revină sarcina la normal. (..) Și, totuși, mai am momente în luna februarie, că atunci a fost, când stau și mă gândesc la ce s-a întâmplat”, declara prezentatoarea, în urmă cu ceva vreme, pentru revista Viva.

Mirela Vaida, gravidă pentru a treia oară

Mirela Vaida (36 de ani), una dintre cele mai iubite vedete de televiziune, dar și actriță la Teatrul de revistă “Constantin Tănase”, din București, ne-a luat pe toți prin surpindere când a anunțat, în revista “OK! România”, că va mai avea un copil. “Recunosc că am trecut prin momente foarte grele. Aveam deja 30 de ani, eram căsătorită de trei ani cu Alexandru şi ne doream copii. Numai că, la fel ca în cazul multor familii, nu ne-a ieşit planul din prima. Eu am pierdut două sarcini şi, până nu mi-am făcut toate investigaţiile şi nu mi-am rezolvat toate problemele, nu prea s-a legat. Şi dup-aia s-a „spart conducta“, a declarat Mirela Vaida pentru sursa citată. Prezentatoarea emisiunii “Totul pentru dragoste – La bine și la greu” se apropie cu sarcina de luna a șaptea, se află în pauză, însă de la rolul de mamă și de soție nu și-a putut lua vacanță.

mirela-vaida-gravida_2.jpg

mirela vaida gravida
Mirela Vaida a primit un bolid de lux de la soțul ei
foto: BLITZ

 

Vedeta este activă, iar noi am surprins-o prin oraș, rezolvând diverse treburi. Ce-i drept, soțul ei, Alexandru Vaida, director de vânzări în cadrul unei mari companii, a avut grijă ca partenera lui să aibă parte de tot confortul, așa că i-a făcut cadou un bolid de 70.000 de euro. Cei doi mai au doi copii, pe Carla (4 ani) şi pe Vladimir (2 ani).

Valentina Pelinel a dezvăluit numele gemenelor

Într-o formă de zile mari se află și Valentina Pelinel (38 de ani), însărcinată cu gemene, în luna a șaptea. Soția lui Cristi Borcea a pus recent o fotografie pe Facebook, din care se vede clar că burtica s-a rotunjit perfect, iar hormonii sarcinii au făcut minuni pe chipul ei. “O prințesă angelică, o frumusețe rară”, “Superbă, radiezi”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

valentina-peline-gravida.jpg

valentina pelinel gravida
Valentina Pelinel va naște la începutul primăverii
foto: Facebook

 

Recent, într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a dezvăluit și când va naște, și cum le va chema pe gemene: “Mai am în jur de două luni. Undeva de Mărţişor, acolo. (...) Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria", a spus Valentina Pelinel, care mai are un băiețel cu Cristi Borcea, pe Milan (2 ani și jumătate).

Andreea Bălan: “Pot să dansez și în luna a șaptea”

Mai sprintenă ca ea nici că am mai văzut vreo gravidă. Însărcinată în luna a șaptea, Andreea Bălan (34 de ani) e tot ca un titirez pe scenă și dansează cot la cot cu baletul ei. Mai mult, pentru noaptea de Revelion, solista a pregătit 5 cântări la diverse restaurante și hoteluri de pe Valea Prahovei. “Cred că totul vine de la starea de bine pe care o ai și atunci totul pare mai ușor. Fața de prima sarcină, acum, la a 2-a, pot să dansez și în luna a7-a”, a scris Andreea pe Facebook. Solista și soțul ei, actorul George Burcea, mai au o fetiță, pe Ella Maya, care a venit pe lume în octombrie 2016. Și de această dată vor avea tot fetiță.

andreea-balan-gravida.jpg

andreea balan
Andreea Bălan arată senzațional însărcinată în șapte luni
foto: Facebook

 

Loading...