Sezonul cald pare să reprezinte o perioadă de vacanţă pentru prezentatorii de emisiuni mondene. Însă, trebuie să stea în costum de baie, iar pentru unii, treaba asta ar putea stârni supărări. Deşi se mută la mare, cu emisiunea, Teo Trandafir râde pe seama greutăţii sale şi rămâne optimistă, ca atunci când s-a confruntat cu marile probleme de sănătate.


Cu chiu, cu vai, a reuşit să slăbească, iar acum este pe drumul cel bun spre greutatea dorită. Teo Trandafir a încercat o grămadă de diete care n-au avut succes. De asemenea, s-a operat pentru micşorarea stomacului, ceea ce i-a făcut un pustiu de bine. Însă, oricare ar fi fost situaţia, Teo nu a lăsat vreodată umorul deoparte. Optimismul o face să glumească în continuu, până şi pe seama kilogramelor în plus, ceea ce pare să fi fost principalul ajutor şi în lupta crâncenă cu problemele din trecutul ei.

"Oriunde mă duceam la mare, aveam grijă să anunţ la turci: 'Fraţilor, ridicaţi ecluzele pentru că intru să fac baie'. Dacă nu, intra Marea Neagră peste ei. Dacă intram în piscină, nu mai rămânea nici apa de băut”, a spus Teo amuzată, la Kanal D.

Peste 4 zile, "Crema Beach Mamaia” devine  "Plaja lui Teo", unde prezentatoarea de la Kanal D promite că va face show şi caterincă în continuu, până pe 1 august.

"Plaja lui Teo" este o ediţie specială estivală, cu multă distracţie, muzică, dans şi umor. În fiecare zi a săptămânii lucrătoare, de la ora 16:45, vor fi concursuri pe plajă şi foarte multe surprize pentru cei care ne urmăresc. Însă, condiţia mea e ca până luni să slăbesc 20 de kilograme. Voi fi atât de slabă, încât atunci când mă voi aşeza pe nisip, voi fi ca un şarpe de jucărie", a mărturisit Teo pentru Kanal D.

 
 
Loading...