Vedetele care au afaceri în domeniul hotelier muncesc pe rupte pentru a-și atinge ținta de profit. Printre cei care vor lucra și de sărbători se află și Grig Chiroiu (48 de ani), protagonist în serialul „Trăsniții” (Prima TV), care se poate lăuda cu un business de succes.


De sărbători, actorul își așteaptă turiștii la propria pensiune din Olănești, pe care o deține de 11 ani. Micuţă şi cochetă, pensiunea are 12 camere, e împodobită de flori şi se află într-o zonă mai retrasă a localităţii. Contactat de Click!, Grig Chiroiu ne-a mărturist că e mulțumit de felul în care îi merge afacerea.

grig-chiroiu-pensiune-olanesti_1.jpg

Grig Chiroiu aşteaptă turişti la pensiunea sa situată în Olăneşti
Foto:Arhivă personală

„Am făcut un calcul că o persoană ar scoate din buzunar 300 de lei pe zi. În această sumă, e inclusă și masa. Meniul e unul destul de variat, de la mâncăruri tradiționale, până la unele destul de sofisticate, cum ar fi somon, piure în trei culori, calamari și multe altele. Toată pensiunea e rezervată deja pentru sărbători încă din septembrie de un grup din București, așa că nu mai avem locuri libere”, a declarat Grig Chiroiu pentru Click!.

La pensiunea «Găinușa de Munte», achiți 130 de lei pentru masa de Crăciun

Vestitul „cusurgiu” deține și el o pensiune elegantă, de patru margarete, „Găinușa de Munte”, situată în satul Cheia (județul Prahova), iar oferta de Crăciun e mai mult decât tentantă. Mihai Găinușă (48 de ani) și soția lui, Ioana, vă propun o minivacanţă la preț de criză. 

mihai-gainusa-pensiune.jpg

mihai-gainusa-pensiune
Pensiunea lui MIhai Găinuşă este pregătită să primească truişti de Crăciun şi de Revelion
Foto:Click!

În această perioadă, o cameră costă în jur de 240 de lei pe noapte, cu micul dejun inclus. Cazarea la mansardă e 290 de lei, cu micul dejun inclus. De asemenea, cine dorește să ia și masa festivă la pensiune, pe 25 decembrie, va plăti în plus 130 de lei de persoană. Meniul vă va lăsa gura apă, căci nu vor lipsi de pe masă răcitura de porc, urda, toba, șoriciul, sărmăluțele aburinde cu mămăliguță, păstrăvul și pulpa de porc, cozonacul și tortul de mere. Băuturile alcoolice și cele răcoritoare se achită separat.

 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/grig-chiroiu-mare-iubitor-de-fructe

https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-mari-s-au-facut-copiii-lui-mihai-gainusa-cu-ce-se-mai-ocupa-fostul-carcotas

 

 
 
Loading...