Anchetatorii care au destructurat gruparea de prostituate de lux în care apar şi numele mai multor fotomodele şi asistente TV au folosit ca probe, pe lângă interceptări şi audieri de martori, mesaje transmise pe Facebook, comunicări de la mai multe hoteluri şi de la ANAF şi ITM.


În dosarul rețelei de prostituate de lux de au fost depuse, pe lângă declaraţiile mai multor martori şi stenogramele unor convorbiri telefonice, şi comunicări de la mai multe hoteluri din Bucureşti, dar şi de la instituţii publice, precum Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) şi Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), informează Mediafax.

Anchetatorii au cerut informaţii de la ANAF şi ITM pentru a proba faptele de prostituţie, întrucât, potrivit legii, pentru a fi considerată prostituată, o persoană trebuie să-şi câştige existenţa numai din întreţinerea de relaţii sexuale contra cost, fără să aibă un loc de muncă. Astfel, pentru a putea să le acuze de proxenetism pe femeile care intermediau întâlnirile între clienţi şi tinerele respective, anchetatorii au avut mai întâi de confirmat că acestea din urmă se prostituau.

Discuții pe Facebook, între prostituate de lux și proxenete

La dosar au fost depuse ca probe şi mai multe discuţii care au avut loc pe Facebook între proxenete şi fetele care deveniseră prostituate de lux, dar şi declaraţii date în faţa anchetatorilor de unii dintre clienţi, printre care mai mulţi oameni de afaceri.

Poliţiştii au audiat joi, la Secţia 19, 33 de persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu şi sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureşoaie şi Rellys Tonu, pentru destructurarea reţelei de proxenetism. Dintre acestea, trei persoane au fost plasate sub control judiciar.

1.500-2.000 de euro, pentru sex cu diverse prostituate de lux

Din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, "sumele câştigate fiind în jur de 1.500 - 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit".

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

Rețeaua de prostituate de lux, anchetată din 2013

Poliţiştii au intrat pe firul grupării de prostituate de lux în care sunt implicate mai multe fotomodele şi asistente tv încă din 2013. Joi, la secţia 19 din Capitală, 33 de fete au fost audiate, printre ele fiind şi nume sonore ca Daniela Crudu, Mădălina Pamfile sau Simona Traşcă.

Dintre cele 6 fete reţinute joi, au fost eliberate sub control judiciar, vineri, 6 noiembrie, Diana Gureşoaie, Despina Lavinia şi Dumitru Mirela (n-au voie să părăsească Capitala şi trebuie să se prezintă regulat la Poliţie). Diana Nicoraş, Georgiana Constantin şi Ramona Popescu sunt cercetate în stare de libertate. Tinerele riscă închisoarea între 2 şi 7 ani.

 
 
Loading...