Joi au apărut zvonuri că ar fi pe făraş la PRO TV şi că ar putea fi exclusă din juriul emisiunii “Românii au talent”, însă cei care s-au grăbit să o dea afară sunt şefii ei de la revista lunară Elle.


Aceştia au anunţat ieri, printr-un comunicat oficial, că au renunţat la colaborarea cu Mihaela Rădulescu (45 de ani) şi că se dezic de declaraţiile ei homofobe. „Vă anunţăm decizia de a înceta colaborarea cu Mihaela Rădulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrică permanentă în paginile revistei Elle. Îi respectăm Mihaelei Rădulescu dreptul la opinie dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras numele revistei într-o controversă din care nu ne dorim să facem parte. Regretăm că am fost nevoiţi să luăm această decizie şi îi mulţumim Mihaelei Rădulescu pentru anii pe care i-am parcurs alături şi pentru proiectele pe care le-am realizat împreună”, se arată în comunicat.

Nu a mai contat că Mihaela a apărut de nenumărate ori pe coperta revistei, ultima oară în ianuarie, şi nici că a fost gazda evenimentului “Elle Style Awards”, pe care l-a prezentat de nenumărate ori. Săptămâna trecută, diva de la Monaco a scris pe blog-ul personal un text în care înfierează relaţiile între persoane de acelaşi sex, numindu-i „anormali” pe homosexuali.

PRO TV a negat însă că ar înceta colaborarea cu angajata lor. Şi Mihaela a negat vineri, într-un interviu pentru hotnews.ro, că nu are probleme la locul de muncă. “Imaginea postului nu mi s-a părut nicicum afectată, nişte înjurături pe Facebook şi nişte bloggeriţe iritate nu clatină o instituţie atât de solidă, cu un public care gândeşte liber. Suntem o echipă de profesionişti şi mă aflu acolo pentru că ei m-au vrut. Acolo e locul meu acum”.

 
 
Loading...