Este femeia cameleon, căci ba o vedem la tv, în rochii sclipicioase, de seară, ba în pantaloni scurţi, pe brazdă. Dacă anul trecut, Daniela Crudu (29 de ani) s-a pozat cocoţată în cireş, iată că, de data aceasta, ea s-a mândrit cu recolta de ardei, după o vizită de lucru în comuna Limanu, din Constanţa.


Vedetele ţin la siluetă, dar şi la sănătate, aşa că micuţele lor grădini sunt pline de legume, din care prepară salate toată vara, dar şi de pomi fructiferi. Deunăzi, Daniela Crudu a trecut la munca de jos şi nu s-a lăsat până nu a cules o găleată plină cu ardei gras. De fapt, ea e obişnuită cu grădinăritul, căci a copilărit la ţară, dar s-a antrenat la greu şi la emisiunea lui Nea Mărin, de la Antena 1, alături de care va continua colaborarea.

14_2.jpg

Daniela Crudu şi-a stricat manichiura, la cules de ardei

«Zâna» are cămara plină de dulceţuri

Cu siguranţă, vecinii au lăsat totul baltă şi s-au uitat prin gard la Cruduţa, care a ieşit pe brazdă cu un decolteu ameţitor. Nu a renunţat nici la ochelarii de soare, căci, deh!, a vrut să ţină totuşi la etichetă.  Ea a strâns sute de like-uri cu această fotografie bună de promovat viaţa la sat. Dar şi Andreea Marin (43 de ani) are curtea vilei din Pipera plină cu pomi fructiferi: ”Bunătăţi din colţul verde cu minuni şi gradina cu roşioare suspendată”, a mai scris Andreea. ”Zâna” a descoperit pasiunea pentru grădinărit în timpul mariajului cu Tuncay, transformându-şi bucata de pământ într-un mic colţ de Rai. “Producţie proprie, fără chimicale. Unele verdeţuri sau legume din grădina noastră sunt uscate la soare sau cu ajutorul deshidratorului, mărunţite şi păstrate pentru iarnă în borcane etichetate cu drag. Hrana pregătită cu dragoste e parcă mai gustoasă şi sigur mai sănătoasă”, a adăugat ea. Cămara Andreei este plină de borcane cu dulceţuri, compoturi şi cu legume pentru ciorbiţă. De un mare ajutor îi este şi Violeta, fiica ei. 

 

Şi pe ei i-am prins la cules de cireşe!

14_5.jpg

Sorin Brotnei face dulceaţă din cireşele imense

Fostul solist al trupei Akcent, Sorin Brotnei (37 de ani),  locuieşte câteva luni pe an în Maramureş. “Sunt ţăran, în suflet, ascult populară. Este o zonă virgină, am cumpărat două case. Îmi place ceea ce fac, vreau să învăţ să lucrez în lemn. Soţiei mele îi plac mult locurile alea, ea m-a susţinut”, a declarat el, recent, la emisiunea “Răi da Buni”. Sorin are şi zeci de pomi fructiferi, fructele sale preferate fiind însă cireşele.

14_4.jpg

Adela Popescu a dat iama în cireşul vecinului

Iar Adela Popescu ( 31 de ani), pofticioasă de fel, a fost pozată când culegea cireşul altuia. Chiar şi ea s-a amuzat în dreptul imaginii de pe Facebook.

 
 
Loading...